Най-добрите приложения за карти за лоялност за Apple Watch

Толкова много фирми предлагат карти за лоялност сега, че може да е трудно да имате тази, от която се нуждаете, когато имате нужда от нея. И тъй като хранителните магазини, аптеките, магазините за домашни грижи, магазините за домашни любимци, хотелите и автомобилните услуги, всички ги имат, почти се нуждаете от отделен портфейл.

Ако сте потребител на Apple Watch, тогава можете да забравите за закупуването на друг портфейл за вашите карти за лоялност, защото, разбира се, има приложение за това! Можете да държите тези наградни карти на една ръка разстояние и на китката си, така че винаги да имате тази, от която се нуждаете.

За да ви помогнем, ето най-добрите приложения за карти за лоялност за Apple Watch.

Свързани :

  • Най-добрите приложения на Apple Watch за ученици
  • Получете кратък старт през деня си с тези 5 страхотни приложения на Apple Watch
  • Най-добрите приложения на Apple Watch за любителите на спорта

Stocard - Портфейл за карти с награди

Stocard на Apple Watch

Приложението Stocard е фантастично за притежаване на всичките ви карти за лоялност и има бонус функции, които ще ви харесат.

За да започнете, отворете Stocard на вашия iPhone. След това докоснете раздела Карти в долната част и след това знака плюс, за да добавите карта. Можете да изберете магазин или услуга от списъка или да потърсите такъв, ако предпочитате. След това просто сканирайте картата и тя изскача направо.

След това можете по желание да правите снимки на картата, да добавяте бележки или да изберете да видите баланса на точките си, ако е приложимо.

На вашия Apple Watch просто отворете приложението, изберете желаната карта и сте готови!

Заедно с притежаването на тези наградни карти за вас, можете да изберете да получавате известия за специални сделки и купони, свързани с тези бизнеси. Освен това приложението предлага реклами и отстъпки от различни други търговци на дребно.

Stocard - Портфейл за карти с награди се предлага безплатно в App Store за iPhone и Apple Watch.

мобилни джобни карти за лоялност

мобилен джоб на Apple Watch

Приложението за мобилни джобове работи подобно на Stocard и е друга страхотна опция.

Отворете приложението на вашия iPhone и докоснете знака плюс, за да добавите карта. Можете да изберете бизнес от списъка или да извършите търсене. След това докоснете, за да сканирате кода на картата си или въведете подробно ръчно, ако предпочитате.

По желание можете да направите снимки на картата, да въведете номера на картата и да включите бележка.

На вашия Apple Watch просто отворете приложението, изберете желаната карта и ще се покажат баркодът и номерът. Имайте предвид, че някои баркодове може да са твърде големи за показване и ще видите това съобщение, ако е приложимо. Номерът все пак ще се появи.

Приложението за мобилни джобни карти за лоялност е достъпно безплатно в App Store за iPhone и Apple Watch.

Apple Wallet

Apple Wallet на Apple Watch

Ако искате да използвате приложение, което вече имате, не забравяйте, че вашият Apple Wallet може да съхранява и вашите карти за лоялност. Освен това вашият портфейл вече е на вашите устройства и е лесно достъпен.

Най-простият начин да добавите карта за лоялност е да я сканирате. И така, отворете приложението Wallet, превъртете до дъното на основния екран на Wallet и докоснете Edit Passes . След това докоснете Сканиране на код .

Подобно на другите приложения, отворете приложението Wallet на вашия Apple Watch и докоснете картата си. Можете да видите подробности като вашето име, номер на акаунт и точки, ако е приложимо. С някои карти можете да докоснете, за да покажете кода.

Трябва да имате приложението Wallet вече на вашите устройства, но ако сте го изтрили, можете да презаредите безплатно Apple Wallet в App Store.

Дръжте картите си под ръка

Всяко от тези приложения е супер лесно за използване и удобно за поддържане на китката. Няма да се налага да търсите карта за лоялност, когато имате нужда от нея. Просто отворете приложението на вашия Apple Watch и тръгнете!

Използвате ли едно от тези приложения за картите си с награди или ще пробвате? Ако е така, уведомете ни!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found