Няма приложение FaceTime на моя iPad, iPhone или iPod Touch

Няколко потребители съобщиха, че услугата за видео разговори FaceTime не се предлага в родните им страни . Например един потребител заяви, че: „Живея в Индия и наскоро при посещението си в Дубай купих 64 GB iPad 2 (WiFi + 3G). Шокиращо, когато достигнах назад и отворих устройството си, установих, че приложението FaceTime липсва ... ?? ”

FaceTime не се предлага навсякъде и не всички оператори го поддържат. Към момента на написването следните държави не поддържат FaceTime: Саудитска Арабия, Пакистан и Обединени арабски емирства, включително Дубай. За тези страни FaceTime не е наличен или не се появява на нито един iPhone, iPad или друг продукт на Apple, закупен или използван в посочените държави.

Ако живеете в една от тези черни списъци, моля, оставете коментар по-долу и ни уведомете как се чувствате относно липсата на поддръжка на FaceTime.

Разгледайте изчерпателния списък на Apple за световна поддръжка на FaceTime, за да видите дали вашата държава и оператор са в списъка.

Ако вашата страна и оператор поддържа FaceTime

Ако не виждате FaceTime като приложение на вашия iDevice, вие или някой друг може да сте премахнали приложението FaceTime. В такъв случай трябва да го възстановите. Отворете App Store и въведете FaceTime в лентата за търсене. Трябва да излезе. Ако е така, изтеглете го и го инсталирайте. Друга възможност е да потърсите приложението FaceTime в Spotlight или да използвате Siri.

Ако не, трябва да стартирате iOS10 или по-нова версия, за да видите приложението FaceTime в App Store. Отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера и актуализирайте до най-новата iOS и след това опитайте отново стъпките по-горе.

Проверете ограниченията

Отидете в Настройки> Общи> Ограничения и се уверете, че И двете FaceTime и камерата са включени. Когато сте включили Ограничения за вашата камера, не можете да използвате FaceTime.

Погледнете вътре в папките си

Ако имате папки на вашия iPad или iPhone, FaceTime често е скрит в една от тях. Така че проверете и папките си! FaceTime често се появява във вашата папка „Производителност“ или в папката „Помощни програми“.

Съвети за читатели 

  • Опитайте да отидете в Контакти за обаждания с FaceTime. Ако е налице, трябва да можете да осъществявате FaceTime повиквания от страницата за контакти
  • Проверете IMEI. Ако телефонът ви има номер на модел, завършващ на AE или AB (и може да има и други), Facetime няма да работи. Намерете модела на телефона и IMEI в Настройки> Общи> Информация

FaceTime не работи?

Ако имате приложението FaceTime, но не работи, моля, проверете следната публикация за използването на FaceTime.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found