Apple пуска iOS 7.1; как да актуализирам

Apple току-що пусна iOS 7.1. Можете да получите най-новата актуализация, като свържете вашия iPhone, iPad или iPod touch към iTunes с USB кабел и използвате компютъра си, за да инсталирате актуализацията или да проверите за актуализации на вашите устройства чрез Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Ето как:

Уверете се, че устройството ви с iOS има достатъчно свободно място за инсталиране на iOS 7.1. Тази актуализация изисква около 2,5 GB. Можете да видите своето пространство / съдържание и колко място заемат, като отворите Настройки> Общи> Използване.

Безжично (най-лесният начин)

1. Свържете вашето iOS устройство към електрически контакт.

2. Докоснете Настройки> Общи> Актуализация на софтуера, след което докоснете Изтегляне и инсталиране.

iTunes и вашия компютър

1. Включете устройството към компютъра.

2. iTunes ще стартира и ще бъдете повишени със съобщение, в което се казва „Нова версия на софтуера на iPhone (7.1) е достъпна за iPhone„ Kurt, iPhone на Serhat “. Искате ли да го изтеглите и актуализирате вашия iPhone сега? “ просто щракнете върху Изтегляне и актуализиране. Ако не виждате това съобщение, в iTunes изберете вашия iPhone или iPad и след това щракнете върху Проверка за актуализация.

iOS 7.1 съдържа разнообразие от нови функции, заедно с обичайните корекции на грешки. OS 7.1 също включва поддръжка за новата функция на Apple CarPlay.

iOS 7.1 е съвместим с iPhone 4 и по-нови версии (iPhone 4S, iPhone 5 и iPhone 5S в момента), iPad 2 и по-нови версии (Новият iPad, iPad 4, iPad air), iPad mini, iPad 5-то поколение и по-нови.

Повече ▼:

Какво е iOS и как да решите проблемите си с iOS

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found