Не можете да изтегляте приложения на Apple TV, инструкции

С пускането на най-новия tvOS, много от проблемите, пред които е изправено изтеглянето на App Store, вече са в миналото. В целта си да продължи да се подобрява операционната система, Apple пуска редовни актуализации. Някои от проблемите, с които се сблъскват потребителите, все още имат основен характер и могат да се случат на всеки потребител на Apple TV. Това е особено вярно, когато става въпрос за предизвикателства, пред които се изправяте, докато се опитвате да изтеглите приложения за вашия Apple TV.

Симптомите

Когато се опитате да изтеглите приложенията, приложението ще се покаже на началния екран, но се показва като сиво поле и замразява s. Потребителите също се оплакват от опита си с приложението Netflix, особено на Apple TV 4. Това е едно от най-често използваните приложения. След въвеждане на идентификационните данни за приложението, то ще покаже въртящ се кръг и след това ще замръзне.

Ако имате някой от тези проблеми, ето няколко съвета, които да опитате, за да разрешите тези проблеми.

Замразяване на приложението Netflix на Apple TV

За да разрешите проблема с Netflix, предлагаме първо да опитате да изтриете приложението. Можете да изтриете приложението от началния екран или да отидете в Настройки> Общи> Управление на съхранението . Тук ще се вижда списък с всички приложения, които сте инсталирали на вашия Apple TV Gen 4, заедно със съхранението, което използват. Изберете иконата на кошче за приложението Netflix и продължете да изтривате приложението. Приложението и всички съответни данни ще бъдат премахнати от вашето устройство.

След като изтриете приложението и свързаните с него данни, моля, преинсталирайте приложението Netflix и опитайте. Също така е добра идея да направите тест за скорост за вашия Apple TV, за да сте сигурни, че получавате правилната ширина на лентата за гледане на висококачествено поточно съдържание. Ако скоростта ви е под стандартната, можете да опитате да промените настройките на DNS на вашия Apple TV и да го насочите към публичните Google DNS услуги.

За да ускорите честотната лента, свързана с вашия Apple TV, моля, отворете Настройки> Общи> Мрежа . Изберете Безжична или Ethernet мрежа въз основа на вашата конфигурация и след това отидете на Конфигуриране на DNS и изберете Ръчно . Въведете 8.8.8.8 и 8.8.4.4 като първичен и вторичен DNS адрес и потвърдете настройката си. Направете тест за скорост и проверете дали това увеличава честотната лента за вашето устройство.

Не можете да изтегляте приложения от App Store

Ако имате проблеми с изтеглянето на всякакъв вид приложения периодично, най-добре е да възстановите Apple TV до фабричните настройки и след това да преинсталирате всички приложения.

За да възстановите вашите Apple TV до фабричните настройки на телевизионния блок от 4-то поколение

  1. Изберете Настройки> Система> Нулиране
  2. Изберете Възстановяване, за да върнете Apple TV към фабричните му настройки. Вашият Apple TV също ще изтегли и инсталира всички актуализации на софтуера. Нуждаете се от интернет връзка

Процесът на нулиране или възстановяване може да отнеме известно време. Дръжте Apple TV включен в захранването, докато завърши. След като възстановяването приключи, можете да изтеглите отново всички закупени приложения, като отворите магазина за приложения и изберете закупено. Може да се наложи да опитате процеса на възстановяване няколко пъти, за да работи.

Успех и моля не се колебайте да споделите вашите коментари и съвети.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found