Как мога да изключа Apple Music?

Наскоро LA Times съобщи, че Apple Music е регистрирала 6,5 милиона абонати, които плащат, по-малко от четири месеца след пускането му, около една трета от броя, които плащат за 7-годишния лидер на пазара Spotify, според главния изпълнителен директор на Apple Тим Кук. Допълнително 8,5 милиона души използват безплатната 90-дневна пробна версия на Apple Music, което води до общия брой потребители в момента до 15 милиона.

Услугата може да предложи много, но ако сте били фен на други стрийминг услуги като Spotify или Pandora и не сте готови да направите скок към Apple Music, този съвет е за вас. Следвайки този съвет, ще можете да скриете повечето от функциите на Apple Music от своя опит и по-важното не забравяйте да анулирате абонамента си за Apple Music.

Етап 1.

Отидете в Настройки> Музика на вашето iOS устройство ИЛИ

Отидете на iTunes> Предпочитания> Общи на вашето OSX устройство

Стъпка 2.

Изключете “Show Apple Music” на настройката, както е показано по-горе.

Ако не искате да виждате актуализациите на изпълнителя, можете да изпълните следната стъпка.

Стъпка - 3.

Настройки> Общи> Ограничения на iOS и изключете вашия Apple Music Connect ИЛИ

iTunes> Предпочитания> Ограничения на Mac и изключете функцията.

Все още ще можете да се наслаждавате на някои от функциите с промените по-горе, като слушане на Beats 1. Моля, не забравяйте, че с новите функции за гласов контрол от Siri Apple Music може да бъде по-богато изживяване, ако му отделите малко време. Също така има някои новини около четири нови Beat Stations от TechTimes.

Това е началото на Нова година и може би си мислите за вашите финанси и бюджети за годината. Дори ако сте изпълнили горните стъпки, за да размиете предпочитанията си за музика на Apple, моля, не забравяйте да анулирате „Автоматично подновяване“ за услугата , в противен случай ще бъдете таксувани с 15,00 долара на месец за абонамента на Apple за музика на семейството ви след края пробен период.

Много потребители също използват алтернативни музикални плейъри, за да получат своя опит. Можете да използвате приложение като Cesium ($ 1,99), което осигурява по-усъвършенстван интерфейс и ви позволява да предавате поточно вашата съществуваща музикална библиотека. Интерфейсът е приятен и елегантен и е изпълнен с функции, които са напълно адаптивни. Другото приложение, което има доста почитатели, е TapTunes. Това приложение има рейтинг 4+ в iTunes и е едно от приложенията, което ви помага да преоткриете музиката си. Той има приятен интерфейс и е много персонализиран.

Ако сте студент, можете да се възползвате от студентската отстъпка, която Apple предлага за своя Apple Music. Струва си да опитате, преди да намалите изцяло услугата.

Да предположим, че промените мнението си за Apple Music след конференцията WWDC, можете много лесно да активирате всички функции на Apple за музика на вашия ideavice и Mac. За хората, които широко използват Siri, има слухове за още по-добра интеграция и достъп до функции в Apple Music след конференцията на WWDC през юни. За да направите това, просто се върнете към Настройки> Музика, за да го включите отново.

Моля, уведомете ни вашите коментари за това, което харесвате и какво не можете да понесете, когато става въпрос за Apple Music.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found