Дисплейна подложка: Използване на вашия iPad като допълнителен монитор

Може би имате Macbook или Mac по този въпрос, но има моменти, когато просто се нуждаете от това малко допълнително пространство на екрана. Е, вместо да излезете и да похарчите над 100 долара за друг монитор, защо не се възползвате от вашия iPad. Да, точно така, казах, че вашият iPad. Display Pad е приложение, което прави точно това.

По принцип изтегляте приложението за iPad, както и за вашия Mac. След това свързвате двете през WIFI. След като това се случи, вече можете да използвате вашия iPad като втори монитор за вашия Mac. Вашият iPad може да бъде в портретен или пейзажен режим и няма значение, приложението все още работи. Едно от страхотните неща за приложението е, че можете да използвате жестове с пръсти, когато използвате iPad. Например, ако искам да превъртя нагоре и надолу на iPad, щях да използвам два пръста и да се движа нагоре и надолу. Много е хубаво, че можете да използвате пръста си като мишка.

Аз лично обичам да използвам приложението, когато работя по две неща едно до друго и искам по-голям монитор. Приложението работи доста прилично. В зависимост от вашата интернет връзка може да има известно забавяне. Едно нещо забелязах, че тъй като съм прилично далеч от безжичния си рутер, връзката отпадаше от време на време и трябваше да свържа iPad и Mac отново. Това беше единственият истински проблем, който имах и по-скоро по моя вина заради безжичната си връзка. Но забелязах, че веднъж, когато бях в добрия обхват на моя WIFI рутер, приложението работеше добре за мен. Има и много моменти, когато бих го използвал при работа с моя Mac там. Бих сложил моя клиент на Twitter на iPad и вършех работата си на монитора си. По-малко разсейване по този начин.

Можете да получите приложението на AppStoreза $ 2,99. Това е страхотна цена за много полезно приложение. Горещо го препоръчвам, ако имате iPad и се нуждаете от допълнително място на монитора.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found