Как да запазите вашите iMessage изображения като снимки на вашия iPhone

Това е често срещан въпрос за хората, използващи iMessage: как да запазите вашите iMessage изображения като снимки на вашия iPhone или друг iDevice? Получаваме снимки и снимки от нашите приятели и семейство чрез различни приложения. Повечето хора предпочитат да съхраняват всички тези изображения в приложението за снимки, така че да могат лесно да бъдат архивирани в iCloud Photo Library и достъпни чрез различни устройства на Apple. В тази статия ще ви преведем през някои от съветите за запазване на изображения от iMessage във вашите снимки.

Запазването на едно изображение или картина, които получавате от приятел чрез iMessage, е относително лесно. Нека разгледаме някои от различните опции, които са достъпни за нас. Ще подчертаем и някои други аспекти на Save vs Save Image.

Как да преместите едно изображение от iMessage във Photos на вашия iPhone

Съвет # 1 Натиснете и задръжте върху изображението за няколко секунди и ще видите опцията за „Запазване“, както е показано по-долу. Избирането на това запазва цялата нишка на iMessage заедно с изображението. Това действие не само запазва картината във вашите снимки, както можете да видите по-долу. Този метод е начинът да се запази цяла нишка на iMessage.

Това вероятно не е това, което сте имали предвид. Вероятно сте искали да запазите само изображението, а не цялата нишка на iMessage във вашите снимки.

Вместо да натискате и задържате изображението във вашето iMessage, просто докоснете снимката и ще ви бъде показана само снимката на следващия екран.

Изберете бутона за споделяне в долния ляв ъгъл на изображението. Това е единственият бутон, достъпен за вас на този екран. Следващият екран ви показва списък с действия, които извършвате върху избраното изображение.

За да запазите това изображение само във вашето приложение за снимки, просто натиснете бутона за запазване на изображението, както е показано по-долу. Ако този бутон не се вижда на вашия iPhone, плъзнете надясно на третия ред, за да намерите това.

Имате по-малък iPhone?

За тези от нас, които имат по-малки iPhone, като iPhone 5 или iPhone SE, може да не искате да плъзгате и превъртате, за да намерите „ Бутон за запазване на изображението “. Можете лесно да персонализирате опциите си, така че този бутон да се показва в горната част на вашия избор.

За да конфигурирате позициите на тези бутони, натиснете „Още ...“. На следващия екран натиснете трите хоризонтални стрелки до реда Запазване на изображението и го плъзнете в горната част на списъка. Това действие превръща бутона Запазване на изображението в първия ви избор.

Ако вместо това искате да преместите снимките или изображението в iCloud Drive, можете да го направите и от тук.

Запазете вашите iMessage изображения като снимки Бърз съвет - Споделяне с WhatsApp

Тези от вас, които използват iMessage, както и WhatsApp, можете лесно да споделяте изображения от вашето приложение iMessage в WhatsApp. Просто изберете „Импортиране с WhatsApp“ от опциите и изберете контакта или WhatsApp групата, с която искате да споделите изображението и сте готови.

Няма нужда да премествате изображението в Снимки и след това да споделяте в WhatsApp.

Горните стъпки са полезни, когато трябва да преместите една или две снимки в камерата си, но това отнема много време, ако трябва да преместите голям брой снимки, които сте получили от ваш приятел или член на семейството. Има по-лесен начин за това.

Ето стъпките, които можете да предприемете, когато имате повече от няколко снимки, изпратени до вас след събитие за рожден ден!

Как да запазите множество изображения на iMessage в снимки

За да запазите всички снимки, които сте получили от контакт чрез iMessage във вашите снимки, следвайте стъпките по-долу:

1. Стартирайте приложението iMessage

2. Докоснете малката икона „I“ за контакта в горния десен ъгъл на екрана.

3 Ще видите прозорец в долната част на следващия екран, който показва всички получени изображения от този контакт.

4. Натиснете и задръжте някоя от снимките и изберете „Още ...“ от опциите.

5. Сега можете да изберете множество изображения, които искате да прехвърлите в Снимки. Изберете изображенията, като докоснете малкия отворен кръг на снимките. Това действие ви позволява да пренебрегвате изображенията, които не искате да прехвърляте във вашия фотоапарат.

6. След като направите избора, натиснете „Запазване на изображения“ в долната част на екрана. Това действие автоматично прехвърля избраните изображения във вашите снимки.

Опитвате се да запазите снимките на приложението iMessage Mini Camera?

„Приложението за мини камера“ в iMessages в iOS 10 не запазва автоматично снимките, които правите. Така че трябва да запазите тези изображения ръчно.

Запазване на iMessage min-cam снимки в iOS 10

  1. Отворете iMessage
  2. Докоснете иконата на камерата или малка стрелка и след това иконата на камерата
  3. Направете снимка с помощта на Mini Camera
  4. Изпратете снимка, като докоснете бутона със стрелка нагоре
  5. С 3D Touch натиснете и щракнете върху снимката и изберете Запазване. Снимката вече се записва в Camera Roll
  6. Без 3D Touch докоснете снимка, след това докоснете бутона Споделяне и докоснете бутона Save Image. Снимката вече се записва в Camera Roll

Заключение

Този метод е по-лесният начин да запазите множество изображения и прикачени файлове от вашите контакти iMessage във вашето приложение за снимки на iPhone. И ви позволява да филтрирате iMessage изображения от всеки контакт и след това селективно да съхранявате снимките, които искате само.

Спестява много време от необходимостта да четете нишките на iMessage и да запазвате всяко изображение наведнъж.

Надяваме се, че сте се насладили на тези прости съвети за iMessage. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате любим iMessage снимков съвет, който бихте искали да споделите с читателите.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found