Как да настроите Siri Face на Apple Watch

WatchOS 4 представи новия циферблат на Siri, който показва динамична, персонализирана информация, която се променя в зависимост от времето на деня. Ето как можете бързо да настроите и персонализирате новия Siri Face на вашия Apple Watch. Научете как да запазите батерията, докато използвате новия Face.

watch0S 5 представи много нови функции, когато става въпрос за използването на Siri face. Функциите включват настройка на часовника ви за получаване на редовни спортни актуализации за любимите ви отбори, поддръжка за преки пътища и поддръжка за приложения на трети страни, които да се предоставят като източници на данни.

watchos 4 Siri Детайли за лице

Сега Siri показва информация за времето, напомняния, срещи в календара, сигнали за новини и други, направо на циферблата. Функцията използва интелигентност на Siri и всъщност е доста готина и полезна.

СВЪРЗАНИ:

 • Нови функции на WatchOS 5
 • Ето новите промени в Siri Face на watchOS 5
 • Как да използвам новите функции за активност и тренировка в watchOS 4!
 • Как да възпроизвеждате музика на вашия Apple Watch Настройте Siri Face

Настройте Siri Face на Apple Watch

Ето как можете да включите и включите тази функция на вашия часовник. Новият watchOS 4 работи както на Series 1, така и на Series 2 моделите.

Приложението Watch ми позволява да избирам и персонализирам различни източници на данни за часовника на Siri. Тук можете да активирате или деактивирате това, което бихте искали да виждате на Siri Face въз основа на вашите лични предпочитания.

За да започнете, първо се уверете, че сте инсталирали новия Siri Face. Отворете приложението Watch на вашия iPhone и докоснете „Галерия с лица“ в долната част.

От горната секция „Ново в watchOS“ изберете Siri и след това натиснете бутона ДОБАВИ под него.

Докоснете My Watch в долната част на екрана, за да се върнете назад и да проверите настройките за Siri Face. Това е в раздела „МОИТЕ ЛИЦА“ .

След това докоснете Siri Face и превъртете надолу до секцията Източници на данни.

Тук можете да персонализирате това, което искате да виждате на вашия часовник. Има 14 различни опции, които активирате или деактивирате въз основа на вашите предпочитания.

Превключете превключвателя до настройката и той го изключва. Например бих искал да деактивирам „Новини“ и съм го изключил тук.

След като направите своя избор за източниците на данни, настройте усложненията за горния ляв и горния десен раздел на вашия часовник.

Горе вдясно ви позволява да избирате между различни настройки, включително дата. Избрах батерията като правилно усложнение и напомняния за горния си ляв ъгъл. Тук можете да изберете предпочитанията си.

След като сте избрали своите предпочитания, превъртете надолу до дъното на екрана и натиснете „Задаване като текущо лице за наблюдение“ .

Това е. Вече сте настроили новия Siri Face на вашия Apple Watch.

Съвет - Батерия, докато използвате watchOS 4 и Siri Face

Деактивирайте и сдвоете след актуализацията на watchOS 4. Опитайте да изключите опцията за местоположението да бъде активно, когато циферблат трябва да го използва, например Siri Watch Face. Опцията за местоположение трябва да показва положението на фазите на слънцето и луната. Настройката е в поверителността - -> услуги за местоположение - -> Циферблати на часовници на Apple и го промених на Никога.

Надяваме се тази статия за бърза настройка да ви хареса как можете да инсталирате и персонализирате новия Siri Face на вашия Apple Watch.

Siri Face разполага със спортни резултати и актуализации с помощта на watchOS 5

Започвайки с новия watchOS 5, Apple интегрира актуализации на спортни резултати в Apple Watch.

Как да добавяте спортни актуализации към Apple Watch чрез Siri Face

Повечето от предварителните настройки за постигане на тази функционалност трябва да бъдат направени чрез вашия iPhone с iOS 12 или по-нова версия. Приложението TV на вашия iPhone поддържа основния източник за спортни резултати и актуализации.

 • Започнете с отваряне на телевизионното приложение на вашия iPhone
 • Докоснете раздела Спорт, за да започнете
 • Превъртете надолу, докато намерите „Изберете любимите си отбори“ и го докоснете
 • След това изберете спорта, който искате да следвате и той ще ви покаже всички отбори
 • Докоснете знака „+“ в дясната страна на отбора, за да го добавите към любимите си и потвърдете, като докоснете „ГОТОВО“ в горния десен ъгъл
 • Сега, когато сте в раздела Спорт и превъртите надолу до края, ще видите всичките си любими отбори.
 • Следващата стъпка е да докоснете приложението Watch на вашия iPhone и да отворите настройките за лице на Siri
 • В секцията Източници на данни не забравяйте да активирате „Любими отбори“ за източника на спортни данни.

Това е. Сега трябва да можете да виждате редовни спортни актуализации за любимите си отбори, когато използвате вашия Apple Watch.

Ако не виждате познатия раздел Спорт във вашето телевизионно приложение, това може да се дължи на факта, че тази функция все още не се поддържа във вашата държава.

Можете също да добавите емисии на приложения на трети страни като източници на данни към вашия Siri Face, започвайки с watchOS 5.

Надяваме се, че съветите около настройването на Siri Face на вашия Apple Watch са ви харесали.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found