Архивирането на iOS 9 iCloud не работи, поправете

Няколко потребители, които са актуализирали до iOS 9, изпитват проблеми с архивирането на iCloud, по-специално архивирането на iOS 9 iCloud не работи. Потребителите казват, че не могат да архивират, въпреки че разполагат с достатъчно място за съхранение в iCloud. Освен това, състоянието на последното архивиране на iCloud показва „никога“, въпреки че архивирането на iCloud е извършено успешно преди надстройката на iOS 9.

Когато искат да архивират, виждат съобщения за грешка, в които се казва:

  • „Последното архивиране не можа да бъде завършено“
  • „Архивирането на iCloud не бе успешно. Имаше проблем при активирането на архивирането на iCloud.“
  • „Няма достатъчно място за съхранение. Този iPhone не може да се архивира, тъй като няма достатъчно място за съхранение в iCloud. “

Ако имате проблем с архивирането на iOS 9 iCloud, не работи, отстранете тук:

  • Нулирайте мрежовите настройки, като докоснете Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на мрежовите настройки
  • Изтрийте по-стари архиви, които не са ви необходими. За да направите това, отидете в Настройки> iCloud> Съхранение> Управление на съхранението
  • Ако има актуализация на iOS, надстройте устройството си
  • Нулирайте устройството си, като задържите едновременно бутона за начало и бутона за заспиване / събуждане, докато екранът стане черен и не видите логото на Apple.
  • (Преди да направите това, може да искате да архивирате устройството си с помощта на iTunes). Отидете в Настройки> iCloud> Съхранение> Управление на съхранението> Изберете вашето устройство, което не можете да архивирате. След това изчакайте няколко секунди (Опциите за архивиране трябва да бъдат заредени напълно, преди да продължите - без въртящо се колело). След това докоснете Delete Backup. След като архивът ви бъде изтрит, докоснете Настройки> iCloud> Архивиране и изключете iCloud Backup и го включете отново. След това докоснете Архивиране сега.

Вижте също:

iCloud е неактивен в настройките, как да се поправи

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found