Кои устройства се сдвояват добре с приложението Apple Health?

В свят, в който бързата храна царува, е изключително важно да следите здравето си и какво ядете. Apple е водеща в индустрията за проследяване на здравето с подобни на Apple Watch и приложението Health.

Разкриване: Можем да печелим пари или продукти от компаниите, споменати в тази публикация, чрез партньорски връзки към продукти или услуги, свързани със съдържанието в тази статия.

Свързано четене

  • Как да анализирате тренировките си на Apple Watch
  • Как да използвам приложението ЕКГ на Apple Watch
  • Ето четирите основни подобрения в здравето и фитнеса в watchOS 6
  • Следете приема на вода на iPhone и Apple Watch
  • Как да използвам автоматично проследяване на съня на Apple Watch

Има обаче толкова много различни устройства, които се интегрират с приложението Health, че може да бъде малко поразително. Отделихме време да намерим кои устройства са най-добрите и как можете да използвате събраните данни в своя полза.

Кои устройства събират данни за Apple Health?

През годините Apple улесни събирането на данни от Apple Health за различни устройства. Когато се опитвате да намерите устройства, които да работят с приложението Health, има повече, отколкото бихте очаквали. Те варират от интелигентни часовници / фитнес тракери, до монитори EKG, монитори за пулс и дори интелигентни везни.

Има няколко очевидни селекции, но въвеждането на HealthKit със сигурност ще накара списъка да расте експоненциално. Очевидно списъкът по-долу не е списъкът „край-на-всичко-всичко“, но са едни от най-добрите устройства за използване с приложението Health.

Apple Watch

Трудно бихте намерили по-добър цялостен интелигентен часовник, способен да предложи това, което прави Apple. Интеграцията с iOS е фантастична и можете да следите тренировките си и много повече от китката си. Освен това всички ваши данни се синхронизират с приложението Health, така че имате всички записи и данни, от които се нуждаете.

Монитор KardiaMobile EKG

Този монитор за електрокардиограма (ЕКГ) може да се побере в джоба ви и може да бъде доста полезен. Мониторът е способен да открива сърдечни заболявания, неравномерен пулс, безпокойство и много други.

Wahoo Tickr X 

Tickr X определено е предназначен за тези, които се нуждаят от по-добро наблюдение по време на тренировки. Този монитор включва каишка за гърди и може да проследява разнообразните ви тренировки, включително колко дълги са крачките ви по време на бягането.

Beddit Sleep Monitor

Още през 2017 г. Apple придоби Beddit в опит да осигури по-добър хардуер за проследяване на съня. Beddit все още работи като собствена организация и предлага монитора за заспиване. Всичко, което трябва да направите, е да го поставите под вашия лист и да оставите монитора да се справи с останалото. Някои от измерваните фактори включват сърдечна честота, дишане, хъркане и дори вашата среда.

Апарат за кръвно налягане Omron Evolv

Проследяването на кръвното Ви налягане е изключително важно, особено ако имате фамилна анамнеза за сърдечни проблеми. Omron Evolv е чудесен апарат за измерване на кръвното налягане, тъй като предлага лесна интеграция с Apple Health, без да са необходими допълнителни тръби или проводници.

Комплект за мониториране на глюкоза в кръвта с една капка 

Тези, които се борят с диабета, трябва да се радват да разберат, че има опция, която се интегрира с Apple Health. Комплектът за наблюдение с една капка проследява нивата на кръвната захар, активността, храната и лекарствата. След това изпраща тези данни към придружаващото приложение за iPhone чрез Bluetooth, което се синхронизира с приложението Health.

Както споменахме по-горе, това не е фактическият списък на приложения, съвместими със здравето. Това са само някои от най-добрите, които ще свършат работата.

Какви устройства помагат да се изчисли теглото?

Проследяването на теглото ви може да бъде непостоянно, тъй като трябва да намерите правилната скала. Някои везни може да са чудесни за проследяване на теглото ви, но не предлагат никакви допълнителни измервания. В противоположния край везните могат да предложат множество измервания, но някои от тях не са толкова точни.

Ето някои от най-добрите интелигентни везни, които се интегрират с приложението Apple Health:

  • Withings Body Cardio Scale - Ако искате интелигентна везна, която може да проследява почти всичко, Body Cardio е страхотна. Тази скала проследява теглото, състава на тялото, ИТМ и дори пулса ви в изправено положение.
  • QardioBase 2 Smart Scale and Body Analyzer -  QardioBase 2 е уникален с факта, че може да измерва процента на телесните мазнини, мускулите, водата и дори костната маса. Освен това обратната връзка е „интелигентна“, тъй като везната ще показва емоджи вместо цифри, докато проследявате напредъка си.
  • Eufy BodySense Smart Scale P1 -  Тази Bluetooth интелигентна везна работи с Apple Health и проследява 14 различни измервания. Данните дори са криптирани, преди да бъдат споделени, за да се гарантира, че информацията ви е защитена от лошите.

Има доста „интелигентни везни“, достъпни чрез Amazon, Best Buy и др. Не всички обаче са еднакви и не всички могат да се интегрират с вашия iPhone или Apple Watch. Горните опции могат, затова препоръчваме да се потопите малко по-дълбоко, когато търсите добър интелигентен кантар.

Кое е най-доброто цялостно устройство за проследяване на здравето?

Ако iPhone направи революция в пазара на мобилни телефони и iPad направи същото за таблетите, то Apple Watch направи за носимите устройства. Часовникът продължава да бъде бестселър година след година и с основание.

Apple продължава да усъвършенства технологията, използвана под стъкления дисплей, която беше показана още повече със Series 4. За първи път потребителите ще могат да проследяват своята ЕКГ с нищо повече от Apple Watch.

Възможността просто да отпуснете пръста си върху короната и да получите резултати от сърдечния ритъм. Съчетан с вградения монитор за сърдечен ритъм и други автоматични тренировки, Watch е просто най-добрият вариант за проследяване на вашето здраве.

Тъй като това е продукт на Apple, има дълбока интеграция с приложението Health. Можете да видите всичките си данни за тренировка веднага след приключване на тренировката.

Заключение

Apple е начело на интелигентния здравословен начин на живот. С помощта на приложението Watch и Health, потребителите разполагат с цялата необходима информация. Освен това, с интеграцията на HealthKit за устройства на трети страни, възможностите са безкрайни.

Ще бъде интересно да видим как Apple продължава да натиска плика.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found