Не може да се потвърди съобщението за актуализация на Apple Watch, как да се поправи

Актуализациите на устройствата на Apple обикновено работят без никакви хълцания. По-новите устройства като Apple Watch може понякога да имат проблеми, докато го поправят с надстройка. Един от често срещаните проблеми, с които се сблъскват някои потребители, е съобщението за грешка „ Не може да се потвърди актуализацията - актуализацията на Watch OS не може да бъде потвърдена, защото не сте свързани с интернет.

Простото рестартиране, за съжаление, не решава този проблем. Ето няколко предложения, които ще ви помогнат при решаването на този проблем.

Ако не можете да актуализирате до най-новия watchOS, тъй като не можете да проверите грешката при актуализацията, опитайте да въведете паролата си в Watch

Една важна забележка: Не прекъсвайте своя iPhone и не гледайте дали е достигнал до етапа на „инсталиране“. 

 • Проверете дали сте актуализирали своя iPhone до най-новата iOS
 • Свържете вашия iPhone към WiFi И захранване (предпочитан контакт)
 • Опитайте временно да изключите клетъчните данни (LTE) на вашия iPhone
 • Поставете своя iPhone директно до вашия Apple Watch, за да се уверите, че те са в обхват
 • Въведете паролата си в часовника си, преди да започнете актуализацията
 • Дръжте Apple Watch на зарядното устройство, докато актуализацията приключи
 • Преди да стартирате, проверете дали вашият Apple Watch има поне 50 процента зареждане
 • Затворете всички останали отворени приложения на вашия iPhone (натиснете двукратно Начало или плъзнете нагоре отдолу, за да получите превключвателя на приложения и плъзнете нагоре при визуализациите на приложения, за да затворите)
 • Рестартирайте Apple Watch и iPhone и след това извършете актуализацията на watchOS

Не може да се потвърди съобщението за актуализация на Apple Watch: Свържете се със зарядната станция на Apple Watch

Да, понякога простите неща правят всичко различно. Уверете се, че сте свързали своя Apple Watch с неговата основа за зареждане, преди да започнете актуализация на watchOS. Затова се уверете, че Apple Watch е на зарядното си устройство и има поне 50 процента зареждане.

Не може да се потвърди съобщението за актуализация на Apple Watch: Проверете файла за актуализация

Първото нещо, което можете да направите, ако се сблъскате с тази грешка, докато актуализирате Apple Watch, е да проверите файла за актуализация. Когато актуализацията се заби и не стартира, ще трябва да изтриете актуализацията от вашия iPhone.

За целта отворете приложението Apple Watch на вашия iPhone. Докоснете Общи> Използване> Актуализация на софтуера и изтрийте файла за актуализация. След като изтриете файла, опитайте да инсталирате актуализацията отново. Важно е да премахнете този файл, преди да се опитате да изтеглите повторно актуализацията.

Не може да се потвърди съобщението за актуализация на Apple Watch: Изключете в определен ред

Другият трик, който помага при проблеми с Apple Watch, е просто изключване на устройствата в последователност и прилагане на актуализацията.

Уверете се, че вашият iPhone работи с най-новата iOS и вашият часовник се зарежда. Първо изключете вашия iPhone. Следващо изключване на часовника. Изчакайте няколко минути и след това включете отново телефона, първо последван от часовника. Сега отворете приложението за гледане на вашия iPhone и опитайте да приложите актуализацията.

Ако двете опции по-горе не ви помогнаха с проблема, най-добре е в този случай да настроите Apple Watch като ново устройство, като изтриете цялото съдържание и настройки, Сдвоете часовника и след това приложите актуализацията.

 • На часовника: Отидете на Общи> Настройки> Нулиране> Изтриване на цялото съдържание и настройки
 • Сдвоете часовника отново с iPhone: Отворете приложението iPhone и го сдвоете с моя Apple Watch
 • Възстановете часовника си от резервно копие
 • Свържете часовника си със зарядното устройство
 • Отворете приложението Apple Watch и приложете актуализацията от вашия iPhone

Обобщение

Тези стъпки трябва да се погрижат за проблема. Въпреки че е трудно да настроите устройството като нов Apple Watch, в повечето случаи обикновено работи. Моля, споделете с нас, ако тези съвети са отстранили проблема ви или сте намерили различен начин да разрешите този проблем.

Надяваме се, че тези съвети са ви помогнали със странното невъзможно актуализиране на съобщението на вашия Apple Watch. Моля, не се колебайте да споделите, ако сте намерили други начини да заобиколите този проблем.

Съвети за читатели

 • Какво работи при мен: първо изключете WiFi и клетъчни данни на вашия iPhone, след което го рестартирайте. След рестартирането включете WiFi, но оставете Cellular Data изключен. Въведете паролата на часовника си и след това опитайте да актуализирате
 • Опитайте да използвате друга WiFi мрежа. Отидете при съсед, приятел, местна обществена библиотека или място с наличен WiFi, Starbucks или някое местно кафене и т.н. Тъй като всяка мрежа се свързва със сървърите на Apple с различни адреси, тя може да работи!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found