Водоустойчиви ли са новите AirPods Pro?

След месеци на слухове и течове и всичко останало, Apple най-накрая представи AirPods Pro в прессъобщение. Тези нови AirPods имат нов форм-фактор, нов калъф и няколко допълнителни трика в сравнение с AirPods 2.

Забележително е, че AirPods Pro предлага активно шумопотискане, адаптивна функция за еквалайзер и др. Но AirPods Pro водоустойчиви ли са? Или трябва да продължите да разглеждате Powerbeats Pro за посещенията си във фитнеса.

Водоустойчиви ли са новите AirPods Pro?

Според официалните спецификации на AirPods Pro тези нови слушалки са „Устойчиви на пот и вода (IPX4)“. Какво означава този рейтинг на IPX4? Подобно е на водоустойчивостта IP68, което виждаме в линията на iPhone, но е малко по-различно. Те не са водоустойчиви, но водоустойчиви. И да, има голяма разлика между двете.

Официалното описание на IPX4 е, че вашите AirPods Pro ще могат да издържат на пръски вода, независимо от посоката. Това означава, че ще можете да ги заведете във фитнеса и няма да се притеснявате, че ще ви хване дъждовна буря, но не бива да ги водите на плуване.

Що се отнася до собствениците на Apple Watch, които искат да се възползват от използването на новите AirPods Pro и техните Watch, ще трябва да потърсите другаде, ако ще плувате. AirPods Pro обаче са водоустойчиви и ще могат да издържат на тренировките, които им хвърляте.

Новите AirPods Pro са снабдени с функции, които ще ви бъдат полезни, дори ако не можете да плувате с тях. Ето някои от най-добрите характеристики:

  •  5 часа време за слушане; малко по-малко, ако използвате функция за анулиране на шума
  • Предлага се с 3 различни съвета. „Тест за прилепване на ухото“ анализира уплътнението на всеки накрайник годишно, за да можете да имате персонализирано изживяване
  • Нов сензор за сила заедно с нови жестове

Заключение?

Що се отнася до отговора на въпроса „дали AirPods Pro са водоустойчиви“, технически отговорът е отрицателен. Те са по-„водоустойчиви“, вместо „водоустойчиви“. Те предлагат водоустойчивост и въпреки че не можете да ги плувате, те ще бъдат идеални за тези сесии във фитнеса.

Изключете звука в коментарите по-долу и ни уведомете дали ще поръчате предварително AirPods Pro. Ако не, уведомете ни защо планирате да се придържате към AirPods 2.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found