Какво представлява Apple Daily Cash и как работи?

Ако сте се регистрирали и сте започнали да използвате Apple Card, тогава може да сте забелязали нещо в акаунта си, наречено Daily Cash.

И колкото повече използвате Apple Card, толкова повече се натрупва балансът на Daily Cash, нали? Но какво точно представлява Daily Cash, колко можете да получите и как можете да го използвате?

Ние имаме отговорите на тези въпроси и не само. Ето всичко, което трябва да знаете за Daily Cash.

Какво точно представлява Daily Cash?

Daily Cash са пари, които получавате обратно при закупуване на артикули с вашата Apple Card. Получавате процент от покупката си всеки път, когато купувате нещо с вашата Apple Card. Daily Cash е подобен на програмите за връщане на пари в брой, които вероятно сте виждали с карти като Discover и Capital One.

Колко Daily Cash получавате?

Тъй като получавате процент от покупката си, сумата вероятно ще бъде различна всеки път. Но това е процентът, който варира.

3% за покупки от Apple : Когато купувате артикули от Apple Store, iTunes и App Store или използвате Apple Card за плащане на абонаменти като Apple Music и iCloud, получавате 3%.

2% за Apple Pay : Когато купувате артикул с помощта на Apple Pay, получавате 2% обратно в Daily Cash.

1% за всичко останало : Други артикули, които не попадат в горните категории, като неща, които купувате от магазини, уебсайтове, ресторанти и други подобни, както и ако използвате физическата си Apple Card, ще ви върнат 1%.

Освен това ще получите 3% дневни пари за закупуване на нов iPhone с месечните вноски на Apple Card в допълнение към плана за надстройка на iPhone. Просто не забравяйте да използвате вашата Apple Card.

Ами ако върнете покупка?

Ако върнете елемент или получите възстановяване на сумата за артикул, закупен с вашата Apple Card, вашият Daily Cash за тази транзакция се таксува обратно на вашата Apple Card.

Как намирате ежедневните си пари?

Ако сте активирали известия за вашата Apple Card, тогава ще получавате предупреждения и за вашия Daily Cash.

  • Ежедневните известия показват колко Daily Cash е добавен за предния ден.
  • Седмичните и месечните известия обобщават разходите за Apple Card и колко Daily Cash сте получили през тази седмица или месец.

Ако нямате активирани известия или просто сте пропуснали едно, можете да проверите активността си в Daily Cash в приложението Wallet . Отворете приложението и докоснете Apple Card .

За да видите Daily Cash, получени от конкретни транзакции , превъртете надолу на главния екран до Последни транзакции . Ще видите процента на ежедневните пари под сумата на покупката. Можете също да видите сумата, ако изберете конкретна транзакция за подробности.

Ежедневни транзакции в брой

За да видите дневните пари, получени по седмица или месец , докоснете полето Месечна (или седмична) активност на екрана на Apple Card. Под графиката ще видите Daily Cash с обща сума за този период от време и броя на транзакциите, които можете да докоснете за допълнителни подробности.

Дневни пари в брой за месец

За да видите Daily Cash по период на фактуриране , докоснете Баланс на картата на екрана на Apple Card. Изберете едно от изброените извлечения и ще видите общата сума на ежедневните пари в брой за този период.

Дневни пари в брой по период на фактуриране

За да видите Daily Cash, добавен към вашия Apple Cash , отворете приложението Wallet и изберете Apple Cash. Можете да видите с един поглед тези суми, добавени към Daily Cash в списъка Последни транзакции . След това можете да изберете такъв, за да видите повече информация.

Ежедневни пари в Apple Cash

Как можете да похарчите ежедневните си пари?

Ако настроите Apple Cash, вашият Daily Cash ще бъде добавен към него. Тогава можете да го използвате точно както всички други пари, които имате във вашия акаунт в Apple Cash. Можете да го прехвърлите в банката си, да правите покупки с Apple Pay или да го изпратите на приятел в Messages.

Ако не сте настроили Apple Cash, вашият Daily Cash ще се натрупва и след това може да бъде приложен към салдото ви на Apple Card като еднократно плащане.

Ще спестите ли или ще похарчите ежедневните си пари?

Daily Cash е приятен добавен бонус за използването на вашата Apple Card за покупки. Може да получите само един или два долара, но тези долари се събират.

Смятате ли да запазите вашата Daily Cash и да я оставите да се натрупва или ще я похарчите за някой друг или ще платите част от вашата Apple Card? Уведоми ни!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found