enMTW е готов с iOS 9.3 Jailbreak, само чака iPhone SE

Не сме говорили много за Cydia и света на Jailbreaking от пускането на Pangu iOS 9.1 Jailbreak. Помощната програма не беше голям хит, тъй като фърмуерът вече не беше подписан от Apple. Сигурен съм обаче, че всички все още оценяват Pangu за цялата им упорита работа и за това, че хакерите все още са активни в общността.

Да се ​​върнем към основната тема сега, добра новина, която мисля, че всеки ще се радва да чуе. Дата на издаване на Jailbreak на iOS 9.3. Много хора са развълнувани да предават на живо предстоящото събитие за iPhone сега. Защо? Защото хакерът на iOS @enMTW твърди, че „между другото 9.3 е готов за работа. В очакване на SE. “

С две думи, iOS 9.3 Jailbreak на enMTW е на път да спадне след предстоящата наличност на iPhone SE. Имайте предвид, че това не е първият хакер, който твърди подобно нещо. Въпреки че не сме говорили за никой друг, заслужава си времето да споменем италиански разработчик на име Лука Тодеско (qwertyoruiop), който представя няколко от работата си, свързани с Jailbreak в Twitter.

Бяхме изненадани от това съобщение от enMTW, защото това не е типичен начин за пускане на инструмент за джейлбрейк. Обикновено хакерите биха изчакали, докато Apple пусне на пазара действителния главен фърмуер и след това да пуснат помощната програма. Въпреки това, enMTW пое по различен път и възможност да пусне своя iOS 9.3 Jailbreak след обявяването на iPhone SE.

Ще продължим да търсим новини и актуализации от други известни разработчици на iOS и екипа за хакване като Pangu и TaiG. Сигурен съм, че те все още работят по нещата си и може би ще успеем да видим друг инструмент за джейлбрейк след събитието през март.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found