Използване на вашия iPod като флаш устройство

Ако често откривате, че забравяте флаш устройството си у дома, но си спомняте iPod, този урок е за вас! В този урок ще ви покажем как да използвате вашия iPod като външно устройство за съхранение. Това ще ви позволи удобно да носите файловете си в движение.

Този урок работи само с iPod, които не са под iOS. Това включва iPod Nano, Shuffle и Classic. Преди да започнем, уверете се, че имате най-новата версия на iTunes и сте актуализирали вашия iPod до последната версия на iPod OS.

Активиране на режим на диска

За да започнете, включете вашия iPod към вашия Mac и стартирайте iTunes. След като iTunes стартира напълно, погледнете под заглавието „Устройства“ . Ще видите името на вашия iPod. Кликнете върху него.

Погледнете към долната част на прозореца на iTunes под „Опции“ . Ще видите опция с надпис „Enable Disk Use“ . Изберете тази опция. Сега погледнете към долния десен ъгъл на прозореца на iTunes. Ще видите бутон с надпис „Прилагане“ . Щракнете върху този бутон, за да приложите промените и да активирате използването на диска.

Прехвърляне на файлове на вашия iPod

Опцията Disk Use ви позволява да прехвърляте файлове към и от вашия iPod като флаш устройство. Вашият iPod ще се монтира към вашия Mac както всяко друго външно устройство за съхранение.

За да прехвърлите файлове на вашия iPod, погледнете работния плот. Трябва да видите вашия iPod, монтиран като външно устройство. Просто плъзнете и пуснете файлове към вашия iPod, както бихте направили с всяко друго външно устройство.

Благодаря, че прочетохте този урок за Apple Tool Box. Проверявайте ежедневно за повече съдържание, свързано с Apple.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found