Apple TV не отваря приложения на трети страни, поправки

Няколко потребители, използващи Apple TV 4, са установили, че Apple TV не отваря приложения на трети страни. Устройството работи добре с приложения на Apple и те могат да гледат филми и т.н., използвайки App Store. Проблемът се случва само при опит за достъп до приложения на трети страни. Например, опитът да се отвори Netflix или Hulu кара екрана да трепти със звуково предупреждение в края и няма късмет при отваряне на приложението.

Ако използвате Apple TV 4 и използвате tvOS 10.1 или по-нова версия, можете да опитате следните стъпки, за да разрешите този проблем. Това са някои решения, които изглежда работят за много потребители.

СВЪРЗАНИ:

  • 2018 Ръководство за рязане на шнур чрез Apple TV
  • Apple TV и Dolby Altmos, пълна история и къде може да се насочи Apple TV
  • Изключително: Apple Planning Standalone Streaming Service.

Три съвета за отстраняване на проблема с Apple TV с приложения на трети страни

Съвет № 1. Влезте в магазина за телевизионни приложения и просто изтеглете всяко безплатно приложение. След като изтеглите безплатното приложение, тествайте Netflix или hulu или друго приложение на трета страна, с което сте имали проблеми. По някаква странна причина изтеглянето на безплатно приложение от магазина решава проблема около съществуващите приложения на трети страни, които не работят.

Съвет # 2. Ако не сте успели с предишната стъпка, опитайте да изчистите приложенията и опитайте отново. За да изчистите приложенията на трети страни, натиснете бутона HOME, за да се върнете на началния екран. След като стигнете тук, натиснете двукратно бутона за начало и ще можете да видите всички отворени приложения на трети страни, като превъртите наляво или надясно. Принудително излезте от отворените приложения, като плъзнете нагоре. След като изчистите приложенията, натиснете бутона HOME, за да се върнете на началния екран и след това опитайте да стартирате отново приложението на трета страна.

Съвет №2. Когато се съмнявате, Reset all Settings е най-добрият начин на действие, който можете да предприемете. Използвайки дистанционното си Siri, натиснете Настройки> Система> Нулиране и актуализиране. Това ще нулира Apple TV до фабричните настройки и ще приложи всички чакащи актуализации. За да работят актуализациите, ще трябва да сте свързани с интернет. След като процесът на нулиране приключи, ще трябва да настроите своя Apple TV и да изтеглите всички предварително закупени приложения от магазина за приложения.

Надяваме се, че тези прости съвети са били полезни за отстраняването на този странен проблем с вашия Apple TV. Първият съвет относно изтеглянето на безплатното приложение работи през повечето време, дори в tvOS 10.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found