Изпратено от моя iPhone, какво казва за вас?

Ако сте редовен читател на нашия блог, има вероятност да обичате Apple (и Appletoolbox също). Колкото и да обичаме Apple, има малки неща, с които смятаме, че биха могли да се справят по различен начин.

Едно такова нещо е редът „Изпратено от моя iPhone“, който се свързва с всеки имейл, който изпращате през вашия iPhone.

Честно казано, навремето изглеждаше страхотно в нашите 2G и 3G, които дават на хората да разберат, че имаме първокласна марка. Но сега се чудим защо една компания би искала рекламата й да е прикрепена към всеки имейл, изпратен от нейното устройство и дори повече от това, защо хората все още я държат там?

Ние не сме най-добрият за самопомощ, но нека разберем:

# 1. Не съм сигурен как да го сваля

Трудно е да се повярва, но има много лоялни потребители на iPhone, принадлежащи към тази категория „Не знам как да ...“. Те искат да променят „Изпратено от моята линия на iPhone“, но просто не могат да разберат как. По-късната част на тази статия ще ви покаже как да промените това.

# 2. Хей, ти! Имам iPhone

Нека се съгласим с факта, че има много хора по света, които не могат да си позволят iPhone. Приспособлението несъмнено е малко скъпо. Дали цената е оправдана или не е друг дебат, но има много хора по света, които жадуват за iPhone. И когато успеят да го получат, те са склонни да се покажат малко. Нищо лошо в това, казваме!

# 3. Възможно е имейлите ми да имат грешки

Обикновено не очакваме в наши дни писмената ни комуникация да съдържа някакви правописни или граматически грешки. Въпреки това, писането на имейл по време на джогинг в парка е по-вероятно да съдържа грешки. Тук линията „Изпратено от моя iPhone“ е полезна за някои. Той казва на читателя, че този имейл е изпратен от телефон и четецът не трябва да се оплаква от печатни грешки и лоша граматика.

# 4. Може би съм малко мързелив

„Не харесвам линията, знам как да я сваля, но ще го направя утре“

Професионално погледнато, тези маркери, прикрепени към имейла ви, не нарисуват красива картина за вас. Те показват колко сте мързеливи и вероятно човек, който не обръща особено внимание на детайлите. Сега това боли!

Ето какво казва Марк Твен за писането,

„Писането е лесно, всичко, което трябва да направите, е да зачеркнете грешните думи“

Ако не искате тази линия „Изпратено от моя iPhone“, ето какво трябва да правите.

Как да променя „Изпратено от моя iPhone“

Съобщението „Изпратено от моя iPhone“ по подразбиране се намира във вашето имейл приложение. Тези прости стъпки могат да го свалят и да ви помогнат със собствен подпис.

1- Докоснете „Настройки“

2- Превъртете надолу и изберете „Mail“ от списъка

3- Сега натиснете опцията „Подпис“ .

4- Тук можете да поставите всичко, което искате, в края на имейлите си. Вашето име, информация за контакт, име на организацията, с която сте свързани, са няколко примера. Или можете просто да го оставите празно!     

Моля, не се колебайте да опитате, особено с пролетно почистване, това е друг елемент, за който можете да се погрижите за по-малко от 60 секунди.

Сега, ако искате да използвате множество имейл подписи между вашия iPhone и iPad, моля, разгледайте тази статия, която показва как да настроите множество подписи за всичките си разделени личности и променливите его.

Ако все пак искате да го запазите, ще се радваме да чуем от вас причините или оправданията, които имате, за да го запазите!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found