iPhone 4: Сривове на приложението на камерата

Някои потребители съобщават, че приложението за камера на iPhone 4 се срива или замръзва веднага след отварянето му или когато потребителят се опита да направи снимка

4 Rs

Този проблем може да бъде разрешен, като се следват първите три от 4-те Rs, както е описано в нашето ръководство за отстраняване на неизправности на iPhone 4. Този списък с ескалиращи корекции, които могат да решат изненадващо голям брой проблеми с iPhone 4. Опитайте първо решение №1; ако не е успешно, опитайте # 2; ако # 2 не е успешен, опитайте # 3.

  1. Рестартирайте (хардуерно нулиране). Задръжте едновременно бутоните за заспиване / събуждане и начало за около 15-20 секунди, докато екранът се изключи, след което се появи лого на Apple, което означава рестартиране. Някои проблеми може да изискват (странно) тази процедура да се извърши два пъти.
  2. Нулирайте всички настройки . Изглежда, че нулирането може да възстанови деактивирани хардуерни компоненти и да изчисти повредени данни, което пречи на правилната работа. Придвижете се до Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на всички настройки. Имайте предвид, че това ще изтрие съхранените съобщения, пароли и друга информация.
  3. Възстановяване, но не от архивиране. Данните за задържане от резервни копия на iPhone (особено тези, създадени за предишни модели iPhone) могат да причинят различни проблеми. Възстановяването като нов телефон ще изтрие контактите и други данни, но може да реши проблема. За целта свържете вашия iPhone или iPod touch към компютъра, щракнете върху „Възстановяване“ в iTunes, след което изберете „настройка като нов телефон“.

Изключете телефона за няколко минути

Интересното е, че някои потребители съобщават, че изключването на телефоните им (напълно, като задържите бутона за заспиване / събуждане в горната част на телефона, след което го плъзнете) за около 15 минути, след което отново го включва, решава този проблем.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found