Безжично зареждане и бързо зареждане на iPhone X

IPhone X е отличен и макар че някои от страхотните неща в него включват по-забележими неща като дисплея и Face ID, има и други причини iPhone X да е страхотен продукт. Една от тези причини са новите функции за зареждане на iPhone X и 8. Тези функции въвеждат нови и по-бързи начини за зареждане на вашия iPhone, което е особено полезно в света със слушалки Lightning.

Първата от тези нови функции е проводимото зареждане на базата на Qi, по-често наричано безжично зареждане. Второто е бързо зареждане на iPhone X, което ви позволява да зареждате устройството си по-бързо, като използвате зарядни устройства с по-голяма мощност.

Използвам и двете на моя iPhone X от няколко седмици, ето какво трябва да знаете.

Бързо зареждане на iPhone X или 8

Бързото зареждане е страхотно, но има висока входна цена. Въпреки че това може да се направи с включения светкавичен кабел, повечето зарядни устройства изискват USB-C, за да се възползват в пълна степен от бързото зареждане. За да направите това, трябва да закупите USB-C към Lightning кабел от Apple, който започва от $ 25.

След това ще ви трябва USB-C захранваща тухла, за да се възползвате от технологията за бързо зареждане. Колкото по-голяма е мощността, толкова по-бързо ще се зарежда вашето устройство. Началото на Apple от 49 долара, така че освен ако вече не притежавате MacBook, вероятно трябва да търсите по-добри сделки.

Бързото зареждане лошо ли е за батериите?

Зареждането с по-високи цени не причинява непременно щети. Ето защо е важно да купувате само зарядни устройства с имена от компании като Amazon и Anker, тъй като USB-C може да бъде изискан, а зарядното с ниско качество може да повреди вашето устройство. Така че, винаги не забравяйте да проверите отзиви, но бързото търсене в Amazon ви намира много опции на разумни цени.

След като достигнете капацитета от 25-30 вата, трябва да можете да се възползвате предимно от бързото зареждане, което ще зареди устройството ви от 0-50% за около 30 минути.

Безжично зареждане на iPhone X или 8

Тъй като технологията Qi е повсеместна в устройствата с Android от няколко години, има много добри възможности за безжични зарядни устройства.

В момента Apple продава две, които одобрява, една от Belkin и друга от Mophie. И двете струват $ 59 и макар че несъмнено ще свършат работата, бих препоръчал срещу тях.

Въз основа на моето тестване на някои опции, изглежда, че Samsung прави най-добрите Qi-зарядни устройства, налични в момента на пазара. Ако търсите нещо по-евтино, препоръчвам базовото безжично зарядно устройство Samsung Fast Charge, което често можете да намерите на цена от $ 35.

Моето любимо безжично зарядно устройство за вашия iPhone X!

Любимият ми избор е Samsung Pad and Stand, който също е около $ 59. И двете опции на Samsung се доставят със зарядни устройства с най-високо напрежение Устройствата на Apple ще поддържат безжично зареждане от и трябва да зареждат телефона ви със същата скорост като стандартното зарядно устройство на Apple.

И след като опитате безжично зареждане, това е като мечта. Имам такъв на бюрото си и телефонът ми рядко пада под 80%, защото винаги, когато отида да седна, просто го слагам на зарядното. Това е просто и невероятно полезно.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found