iOS 7: Бавен iPad, как да се поправи

Редица потребители на iPad отчитат бавно представяне; действайки бавно, продължавайте да се сривате / замръзвате често, изоставащ отговор; след инсталирането на iOS 7. Бавно ли работи вашият iPad, тогава разгледайте съветите по-долу.

Освободете малко хранилище

Ако устройството ви е пълно, вашият iPad може да има бавна производителност и да се срива от време на време. Ако ви остават по-малко от 500MB или 1GB пространство, освободете малко място, като премахнете приложения, изтриете част от съдържанието си и др. Докоснете Настройки> Общи> Използване, за да видите колко „Storage“ имате на вашето устройство.

Още: Няма достатъчно налично хранилище за изтегляне на тези елементи

Актуализирайте вашите приложения

Докоснете App Store> Актуализации и проверете за актуализации на приложения. Ако има актуализации, актуализирайте приложенията си. Като алтернатива можете да настроите приложенията да се актуализират автоматично. Просто докоснете Настройки> iTunes & App Store и включете „Актуализации“

Продължавайте да актуализирате iOS

Актуализирайте устройството си до най-новата версия на софтуера на iOS. Отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Ако има налична актуализация, моля, актуализирайте своя iPad.

Рестартирайте вашето устройство

Натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато не видите “плъзнете за изключване”. Плъзнете, за да изключите устройството си. След като вашият iPad се изключи, натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато се появи логото на Apple.Ако не можете да рестартирате устройството, нулирайте iPad, като натиснете и задържите бутона за включване / изключване и бутона Начало, докато видите Лого на Apple.

Изчистете историята на браузъра, бисквитките и данните на iPad

Просто докоснете Настройки> Safari и докоснете „Изчистване на историята“ и „Изчистване на бисквитките и данните“

Нулирайте всички настройки

Отидете в Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на всички настройки. Това няма да изтрие нито един от вашите медии или данни, но настройките ви няма да бъдат премахнати.

Изключете Palalax Effect

За да деактивирате паралакса в iOS 7, докоснете Настройки> Общи> Достъпност и включете опцията „Намаляване на движението“.

Още: Първи стъпки с iOS 7

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found