Най-добрите съвети за вашия нов молив на Apple

Apple Pencil, наличен за iPad Pro, определено е променящ играта, когато става въпрос за използване на iPad. Моливът е красиво оформен. Той е по-дълъг от традиционния стилус, който човек е виждал през вековете. Прилича на истински молив и се чувства естествено да се държи.

Точността на молива е много впечатляваща поради сензорите, вградени в върха. Още по-невероятното е, че моливът е способен да дешифрира силата и наклона, които използвате, за да пишете или рисувате, и може да го преведе на екрана.

Източник на изображението: Apple

Чипът A9X на iPad Pro го прави много отговорен към молива. Едва ли има забавяне, свързано с потребителското изживяване, когато се опитвате да използвате молива на iPad pro.

Първият път, когато използвате вашия Apple Pencil, свалете капачката му и го включете в конектора Lightning на вашия iPad Pro. След няколко секунди ще видите бутона Сдвояване. Докоснете го. Сдвояването на молива остава непокътнато, докато не рестартирате iPad или не включите самолетния режим. Трябва да го сдвоите отново, ако рестартирате iPad.

Основни приложения за Apple Pencil 

За да получите най-добрата стойност от вашия молив на Apple, може да искате да проверите някои от приложенията, които поддържат функциите на молива. ProCreate е задължително приложение, което поддържа рисуване и цифрово рисуване. Има доста видео уроци в YouTube, които могат да ви помогнат с вашите нужди за рисуване. Ето един, който е харесван от много потребители и получава добри отзиви.

Сайтът на Apple за моливи също предлага доста основни съвети относно използването на молива.

Ако търсите приложение, което да поддържа воденето на бележки, не търсете повече от Notability. Това е чудесно приложение, което поддържа ежедневното ви водене на бележки с помощта на Apple Pencil. Можете също да разгледате OneNotes, друго популярно приложение за водене на бележки на Apple Pencil. Ако търсите добро приложение за оцветяване, Pigment ви идва на помощ.

Ако искате да списате ежедневно, iPad pro с молив е чудесна комбинация, особено когато се използва с Noteshelf за ежедневно водене на дневници. Няколко потребители също така предлагат приложения като Day One и Day one 2 за журналиране. Може да искате да ги проверите и да използвате този, който най-много подхожда на вашия вкус.

Аксесоари, които да разгледате за Apple Pencil

Някои потребители, използващи iPad Pro 9.7, се оплакват от възможните следи от надраскване, които остават, когато използвате Apple Pencil на екрана. Тези драскотини са леки и не са толкова видими, но ако искате, можете да си вземете няколко добри протектора за екрана, които работят с Apple Pencil.

Skinomi на 12,9 ″ и TechMatte amFilm на 9,7 ″ са наистина добри опции и са силно препоръчителни. Изглежда TechMatte е по-добър с докосване.

Налице са много зарядни устройства за зареждане на вашия ipad pro. Препоръчваме ви да се придържате към зарядните устройства на Apple и да не използвате фалшивите зарядни устройства, намерени в ebay или други сайтове.

Отстраняване на често срещани проблеми с молив на Apple

Apple Pencil е много здраво устройство и има минимални проблеми. В повечето случаи възникналите проблеми са свързани с Bluetooth връзката, която свързва молива с вашия ipad или хлабав връх на молива. Другият важен аспект е да се уверите, че моливът на Apple има достатъчно батерия.

Един основен съвет около проблеми, възникнали при използване на Apple Pencil, е да свалите върха на молива и да го поставите отново. Ако върхът стане малко хлабав, моливът не реагира. Ако затегнете върха малко, той започва да работи без никакви проблеми.

Източник на изображението: Apple

Ако имате проблеми като липсата на приспособление за батерията след надстройка на iPad Pro до iOS 9.3.1, можете да коригирате проблема, като просто рестартирате iPad pro. Ще трябва да сдвоите молива си, след като устройството бъде рестартирано. След като моливът се сдвои с вашия iPad pro, отидете в центъра за известия, докоснете бутона Редактиране в долната част и добавете приспособлението за батерията към него. Отварянето на центъра за уведомяване ще покаже колко заряд е останал на вашия молив.

Ако все още имате проблеми с използването на молива, можете да опитате да изтриете молива от вашия ipad и след това да го поправите отново. Отидете в Настройки> Bluetooth. Ще можете да видите вашия молив на Apple в списъка на СВЪРЗАНИТЕ устройства. Докоснете „I“ до него и изберете „Забравете това устройство“ и потвърдете, когато бъдете помолени. След това свалете капачката от молива, включете я обратно към порта за мълния и я поправете обратно към вашия iPad Pro.

Надяваме се, че публикацията ви е била полезна. Моля, уведомете ни как използвате вашия молив на Apple. Ако имате любим съвет, който да споделите, моля не се колебайте да го направите в коментарите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found