Как да настроите таймер за вашите iPad клипове

Харесвате ли функцията за таймер на вашия телевизор? Не си сам. Много потребители го настройват на своя телевизор, така че той не ги събужда посред нощ. Най-добрият сън, който човек може да изпита, е чрез „изключване“ по време на лягане. Много от нас имат лошия навик да гледат видео / телевизия на мобилното си устройство, докато се опитват да заспят. В тази статия ще ви покажем бърз съвет как да настроите таймер за вашия iPad.

Ако някога сте се чудили как можете да настроите своя iPad така, че да затваря автоматично вашите видеоклипове и музика, ние ще ви преведем през стъпките в тази статия. Този лесен съвет ще изисква по-малко от няколко минути за вашето време.

Лесно е да настроите тази функция на вашия iPhone или iPad и не изисква да закупите приложение на трета страна. Единственото предупреждение е, че вашият idevice трябва да бъде на iOS 10 или по-нова версия.

Предполагаме, че или използвате приложението на Apple „Видео“, или новото приложение „ТВ“, за да гледате изтеглените си видеоклипове. Когато сте готови да настроите таймера за автоматично пауза на възпроизвеждането на вашето видео.

.Как да настроите функцията на таймера

Стъпка - 1 Докоснете приложението Clock на началния екран, за да започнете

Стъпка - 2 След това докоснете раздела Таймер. Това е последният раздел в долния десен ъгъл на екрана.

Стъпка - 3 Задайте таймера на желаната продължителност.

Стъпка - 4 Докоснете „Когато таймерът свърши“ . По подразбиране тук се показва „радар“. Превъртете надолу до дъното на екрана и изберете „Спиране на възпроизвеждането“ от списъка с опции.

Стъпка - 5 Докоснете „Set“ в горния десен ъгъл на екрана, за да настроите това и кликнете върху Start

Това е! След като приключи зададеното от вас време, видеоклипът, който възпроизвеждате, автоматично ще се изключи сам, за да можете да се насладите на добрия си нощен сън.

Ако разглеждате още няколко камбанки, когато става въпрос за използване на таймери за заспиване или таймери за активност на вашите устройства с Apple iOS, моля, разгледайте тази статия по-долу:

СВЪРЗАНИ: Как да използваме таймери за заспиване на iDevice.

Не е необходимо приложение на трета страна, за да постигнете това. Надяваме се този бърз съвет да ви е харесал. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси или искате да споделите любимия си съвет за iPad / iPhone.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found