Най-добрите приложения за поща на трети страни на iOS 10

Всяко iOS устройство от пускането на оригиналния iPhone включва приложението на Apple Mail, основния инструмент за изтегляне и управление на вашия имейл на вашите устройства. Приложението Mail на Apple беше една от оригиналните забележителни функции на iPhone, тъй като вече беше утвърдена услуга на Mac и беше значително по-практична от всяко друго приложение за електронна поща по това време.

От 2007 г. обаче приложението Mail започна да изостава. Вече не получава активни push-известия за популярни услуги като Gmail, приложението му Apple Watch е сред най-лошите за устройството и не успява да се справи с по-новите дизайни и функции, открити в други приложения.

Сега, когато iOS 10 ни позволява да изтриваме наличните приложения на Apple и да ги заместваме с приложения на трети страни, може да искате да оцените по-добрите алтернативи, които ще ви предоставят най-добрите приложения за управление на електронна поща и календар.

Аз лично спрях да използвам приложението Mail, когато клиент на трета страна, наречен Mailbox, стартира през 2013 г. Той не само имаше по-добър дизайн от стандартното приложение Apple, но също така имаше нова концепция за управление на имейли, която сега е стандартна за повечето телефони имейл приложения, включително на Apple: плъзгане наляво или надясно на съобщенията за изпращане в архиви, изтриване, насрочване на напомняне или категоризиране. Това беше наистина невероятно приложение.

За съжаление, Dropbox придоби Mailbox и през декември избра да го затвори. Оттогава търся идеалното приложение за замяна и досега открих три приложения, които със сигурност си заслужава да бъдат разгледани, ако имате iOS устройство.

Входяща поща от Google

Входящата поща определено си струва да погледнете добре, ако имате Gmail. Приложението използва езика на Google за материален дизайн, за да представи имейла в ярко, красиво и просто оформление, което го прави лесен за четене и сортиране.

Когато стартирате приложението, ще ви бъде показан подбран списък с имейли не по дата, а по важност. Понякога ще видите един важен имейл, докато друг път ще видите категория имейли, в които може да имате някои новини, като Покупки или Промоции.

Inbox ще изисква да му се доверите, за да организирате пощата си, както смята, че е най-добре. Няма опция за получаване на хронологичен изглед, което беше прекъсване на сделката за мен, но ако сте човек, който получава само няколко имейла на ден, вероятно ще ви е по-добре с Inbox.

Подобно на пощенската кутия, Inbox ви позволява да плъзнете по Messages, за да ги категоризирате и да правите напомняния, след което можете да получите достъп до тях чрез меню в приложението. Както споменахме по-рано, Inbox интелигентно категоризира вашия имейл в отделни категории и можете да сортирате между тях.

Inbox е напълно безплатен и е достъпен в iOS App Store тук.

Въздушна поща

Въздушна поща

AirMail е нещо като най-добрия от всички световни имейл клиенти за iOS. Той включва всички основни неща, които бихте очаквали от използването на обикновеното приложение за поща, като 3D Touch действия върху иконата и в приложението, както и поддръжка за множество пощенски кутии от всяка услуга.

AirMail е може би и най-близкото, което ще получите до Mailbox днес на iOS. Плъзгането наляво ви дава възможност да развалите съобщението и списък с други действия, докато плъзгането надясно ви дава възможност да отложите или архивирате съобщението.

Унифицираната входяща поща на приложенията е фантастична и можете лесно да превключвате между пощенските кутии по всяко време или дори по време на писане на съобщения. Настройките на приложенията са невероятно подробни и богати на функции и ви позволяват да правите редица неща, които други приложения за електронна поща не правят.

Също така си струва да се спомене, че AirMail вероятно има най-доброто приложение за поща на Apple Watch, което ви позволява да правите най-вече всичко, което можете по телефона, с изключение на разумно съобразено с екрана на часовниците.

AirMail е достъпен за $ 4,99 в iOS App Store тук.

Имейл от EasilyDo

Easydo

Имейлът със сигурност е интересен. Той е напълно безплатен и има всички функции, които бихте очаквали от приложението Mail Mail, включително 3D Touch действия. Той има поддръжка за множество акаунти и дори има действия за плъзгане, въведени за първи път в пощенската кутия.

Това, което прави имейла специален, е неговата функция „Асистент“. Тази функция, която е достъпна от менюто отляво на входящата ви поща, автоматично ще организира имейла, който се вписва в една от петте категории - Абонамент, Пътувания, Пакети, Сметки и разписки и Развлечения - и ще постави всичко на едно място.

Докато организацията е хубава, имейл отвежда още по-далеч. Ако влезете например в Абонаменти, ще бъдете посрещнати със списък на всяка услуга, за която сте абонирани, която ви изпраща имейли, всяка с две опции: Любима или Отписване. Предпочитането на едно ще го добави към менюто с предпочитани, което ви позволява лесно да четете съдържание от абонамента. Отписването веднага ще премине във фонов режим и ще ви отпише от услугата, всичко чрез натискане на бутон.

В Packages ще бъдете посрещнати със списък с пакети, като започнете с вече доставените неща и след това със списък на минали пакети. Нещата, които все още са в пратката, имат лента, показваща колко време остава за вашите пакети и кога трябва да го очаквате. Кликването върху него ще ви отведе до страница за проследяване.

Пътуването ще ви даде списък с местата за пътуване, които сте направили, и лесен достъп.

Въпреки че имейл може да не е най-красивият или изпълнен с функции клиент, той разполага с всичко, от което се нуждаете, за да свършите имейла, заедно с безпрецедентната функция на асистента.

Имейлът е достъпен безплатно в iOS App Store тук.

Като човек, който има множество имейл адреси и получава някъде около 200 имейла на ден, AirMail се превърна в моя клиент по подразбиране. Те имат клиент за Mac, който се синхронизира с iOS, което ме улеснява в категоризирането и управлението на имейлите.

Ако не сте потребител на имейл и имате Gmail, изпробвайте Inbox. Определено не е за всеки, но ако ви харесва как категоризира вашия имейл, това ще превърне имейла в мечта.

Ако не попадате в другите две категории, горещо ви препоръчвам да опитате да изпратите имейл точно сега. Това е може би най-добрият безплатен имейл клиент на трета страна в iOS и няма риск да опитате.

Научете за някои от другите вълнуващи функции на iOS 10, които са достъпни за вас.

Кои са някои от любимите ви приложения за електронна поща, които редовно използвате на вашия iPhone и iPad?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found