Как да деактивирате напълно Game Center: Премахнете акаунта си

Game Center е една от страхотните функции на iOS (iPad, iPhone, iPod) или OS X. Въпреки това много потребители смятат, че Game Center известията, подканите и поздравите са досадни. Когато отворите Game Center, можете да влезете с вашия Apple ID. Изглежда, че след като влезете в Game Center, няма начин да го деактивирате напълно. Можете обаче да деактивирате акаунта си в Game Center. Имате няколко възможности:

  • Първата опция е деактивирането на акаунта ви в Game Center. По този начин можете да премахнете цялата информация за вашия акаунт. За да направите това, стартирайте Game Center, докоснете Me> Account:> View Account. Изключете публичния си профил. След това докоснете вашия потвърден имейл и изберете „Премахване на имейл от акаунт“. Може да искате да промените потребителското си име на нещо друго. След това излезте от Game Center, като докоснете Me> Account:> Sign Out.

  • Описаната по-горе опция ще премахне вашия публичен профил и имейл адреси. Но когато стартирате игра, Game Center пак ще се покаже с молба да влезете. Можете да деактивирате известията в Game Center. За целта докоснете „Настройки“ и изберете „Известия“. Намерете Game Center и изключете Notification Center за Game Center. (свързани: Известия за iPod, iPad и iPhone: Какво трябва да знаете)

  • И двете опции, описани по-горе, няма да премахнат изскачащия знак при стартиране на игра. Всеки път, когато отворите игра, Game Center ще ви помоли да влезете. За да се отървете от това, първо излезте от Game Center, както е описано по-горе. Стартирайте игра и когато се появи изскачащият прозорец за добре дошли в Game Center, докоснете отмяна. Изпълнете тази стъпка три пъти, което означава стартиране на игра и докоснете отмяна, след като изскачащият прозорец на Game Center Welcome. След 3 пъти ще се появи нов изскачащ прозорец с въпрос дали искате да деактивирате Game Center, след което просто натиснете деактивиране. Сега няма да видите изскачащи прозорци или други известия.

Забележка 1: Можете също така да деактивирате мултиплейър игри и добавяне на приятели в Game Center, като включите ограничения. За да направите това, просто докоснете Настройки> Общи> Ограничения. (свързано: Как да настроите родителски контрол)

Забележка 2: Game Center е част от софтуера на iOS и по този начин не може да бъде премахнат.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found