EnsenaSoft отговаря на всички ваши въпроси за Mahjong Deluxe 3 Go!

Имате глупав въпрос? Страхотен! Това е нашата специалност! Ние вярваме, че всеки въпрос е добър въпрос. Ако си мислите, вероятно някой друг също е така! Затова помогнете на вашите колеги читатели и изпратете всичките си въпроси директно към източника!

Тази седмица разработчикът на игри EnsenaSoft отговаря на всички изпратени от вас въпроси на въпроса за играта на играта Mahjong Deluxe 3 Go за iOS и iPadOS .

Така че нека стигнем до него!

Въпроси относно приложението и настройките на Mahjong Deluxe 3 Go

1. Синхронизира ли се играта между iPhone и iPad. Ако играя на iPhone, пренася ли резултатите ми, когато го включа на iPad?

Понастоящем играта не синхронизира резултатите между устройствата.

2. Как да включа или изключа музиката и звуковите ефекти? Има ли меню с настройки?

Докато играете играта, можете да отворите менюто за пауза. Там можете да изключите резултата от отброяването, музиката и звука поотделно, като използвате тези бутони. След като бъдат изключени, те остават изключени (дори между сесиите), докато не се включат отново.

Опциите в менюто за пауза на Mahjong Deluxe 3 Go за iPad и iPhone

3. Как мога да слушам собствената си музика, докато играя играта, вместо музиката и звуковите ефекти на играта?

Ако изключите музиката в менюто за пауза (вижте екранната снимка по-горе), докато играете играта и пуснете своя собствена музика, тя ще продължи да играе. Можете отделно да изключите звуците или да ги оставите включени по желание.

4. Какво прави това издание на Mahjong „лукс“ в сравнение със стандартната игра?

„Deluxe“ е част от заглавието на EnsenaSoft. Смятаме, че е луксозно поради голямото разнообразие от пъзели, които имаме, и нашия механизъм за рандомизиране на оформлението на плочки, така че можете да играете всеки пъзел отново и отново, като той никога не е същият.

5. Има ли „професионална“ версия за iPad?

На iPad ще забележите, че плочките са по-големи от iPhone. Плочките за iPad са с размера, който предвидихме. При версията за iPhone ние всъщност разтягаме ширините на плочките, така че да са по-лесни за разглеждане и избор. Изключихме тази функция за разтягане във версия и получихме много потребителски заявки, за да ги оставим опънати на iPhone за по-добра видимост.

Размерът на плочките iPad спрямо размера на плочките на iPhone за Mahjong Deluxe 3 Go

6. Ако платя за премахване на реклами на моя iPhone, премахва ли и реклами на моя iPad, когато използвам същия Apple ID за изтегляне на играта от App Store?

Да. Плащането е еднократно за вашия Apple ID акаунт и можете да го използвате на множество устройства и докато получавате нови устройства в бъдеще.   

Може да се наложи да щракнете върху опцията  Премахване на реклами на новото устройство, но тогава то ще открие предишната ви покупка и ще предложи да възстановите това безплатно. Така че плащате таксата само веднъж.

Mahjong Deluxe 3 Go автоматично разпознава дали сте закупили опцията Премахване на реклами, използвайки един и същ Apple ID на множество устройства

Въпроси относно правилата на Mahjong Deluxe 3 Go

1. Спазва ли Mahjong Deluxe 3 американски или китайски правила? Каква е разликата между китайския и американския маджонг?

В Китай има и маджонг игра, която се играе от 4 играчи. Mahjong Deluxe 3 Go е пасианс маджонг, често наричан Shanghai Mahjong.  

Нашите плочки, поставени на класическата тема, са стандартният набор от плочки, използван от китайските маджонг игри и изкуството, което дори е направено за нас в Китай. Въпреки това, в нашия оригинален Mahjong Deluxe, все още най-популярната ни игра, ние използваме 144 плочки, поставени във всички пъзели (включително цветните и сезонните плочки).  

В Mahjong Deluxe 3 елиминирахме допълнителните плочки за цветя и сезон, тъй като можете да съчетаете някоя от тях с която и да е от тях. Това трябваше да улесни и да представи концепцията на по-широка аудитория.

2. Колко версии на маджонг има в това приложение за игра?

В тази игра има само класическата версия. В оригиналния ни Mahjong Deluxe има класическа версия и версия за кошара.   

Първоначално ги имахме като отделни игри, но Apple ни накара да ги консолидираме. Имахме някои други самостоятелни версии, но класическата и кошара бяха двете най-популярни. Вероятно 85% от потребителите играят класическата версия, а 15% играят темата за кошара.   

Обикновено получаваме заявки за добавяне на повече пъзели много повече от други теми или плочки. Направихме версия на Mahjong Deluxe 3 за кошара, но не я добавихме към класическата версия, тъй като търсенето не беше толкова голямо.

3. Къде са правилата? Малко ми е трудно да се уча, докато играя. Колко време отнема, докато свалите основните правила и не правите грешки на всеки завой?

Правилата са описани в основния урок, намерен в ниво 1, игра 1. Основното правило на Mahjong Deluxe 3 Go е да намерите съвпадащи плочки. Всички плочки, които имат плочка над или от двете страни, са заключени и не могат да бъдат съчетани.   

В оригиналния ни Mahjong Deluxe има също сезонни и цветни плочки, но това не важи за Mahjong Deluxe 3.   

Ако искате да видите урока отново, можете да преиграете ниво 1-1.   

В нашите 3D пъзели в глави 7 и 8 плочките не са заключени отстрани или в която и да е посока и всички плочки са отворени. Това работи много по-добре за този стил на пъзел.

Намерете и преиграйте урока за Mahjong Deluxe 3 Go в ниво 1, игра 1

4. Доколко играта зависи от късмета и стратегията?

Мисля, че със сигурност има известна част от стратегията. Най-голямото нещо, което трябва да направите, е да се съсредоточите първо върху най-широките редове, така че да ги свършите възможно най-рано. В противен случай може да се окажете с пъзел, който да размества повече.   

Също така обичам да се фокусирам за известно време върху един бамбук, след това върху плочките с кръгове, след това върху характера и драконите, за разлика от намирането на съвпадение. За мен поне това ми помага да бъда малко по-ефективен и да запомня къде са плочките от този набор, докато намирам съвпадения.   

Редът на сетовете и кога да превключвате може би е нещо, което усещате, колкото повече играете.

Въпроси относно геймплея на Mahjong Deluxe 3 Go

1. Тази игра играе ли се по същия начин като истинската версия на плочки?

Можете да играете истинската версия на плочки по този начин (с изключение на 3D пъзелите в светове 7 и 8, което е наше собствено изобретение).   

Ще трябва обаче да ги изложите ръчно сами или някой да го направи, което изглежда като досадно. Освен това, ако не стигнете до никакви мачове, ние автоматично пренасочваме, това няма да се случи в реалния свят.

2. Какво представлява „средната“ разлика в точки след мач?

Ние основаваме звездите си върху игралния опит на много фокусирани играчи. Тъй като всеки пъзел има различно количество плочки и сложност, той се настройва на ниво игра.

3. Колко често се стига до равенство или ръката ви не достига tenpai?

Ние автоматично пренареждаме, така че всички пъзели могат да се играят, докато не приключат. Като се фокусирате първо върху най-широките редове, трябва да можете да преминете през много пъзели без никакви промени.   

Това е идеално, тъй като разместването не намалява брояча, но след това трябва да започнете да намирате всичко отново.

4. Колко време продължава един обикновен мач?

Докато в оригиналния ни Mahjong Deluxe аз лично се опитвам да направя всички пъзели за 3:15, но 3 звезди са под 5 минути, 2 звезди под 6 и 1 звезда под 7 минути.   

В Mahjong Deluxe 3 обаче имате много размери на пъзели от малки (в глава 1), които могат да започнат за по-малко от 30 секунди до много големи в глава 6, което може да отнеме до 15 минути.   

3D пъзелът в глави 7 и 8 също се увеличава по размер и време, докато напредвате.

5. Какво представлява печелившата ръка в Mahjong Deluxe 3?

Няма точно печеливша ръка. Всеки пъзел може да бъде изпълнен с оглед на времето. Количеството звезди, което получавате, се основава на крайния резултат, който се определя главно от скоростта на вашите мачове.

6. Можем ли да пропуснем нивата на трудност при игра или трябва да преминем през всяко ниво на трудност, за да преминем към следващото стъпало?

Да. Можете да играете играта във всеки ред, който искате. Бих препоръчал да направите пъзел ниво 1, игра 1, само за да видите урока.   

Но не е нужно да играете пъзели в какъвто и да е ред и можете да преминете направо към по-големи пъзели или дори 3D пъзели в глави 7 и 8, както желаете.

Можете да играете пъзели на всяко ниво на трудност или поръчка и също да прескачате между нивата!

7. Какво представлява пълен набор от плочки?

Пълен набор от плочки в истинска дума Mahjong ще бъде набор от 9 бамбукови плочки, 9 символни плочки и 9 кръгли плочки, заедно с 3 драконови плочки, 4 сезонни плочки, 4 цветни плочки и 4 вятърни плочки.   

Mahjong Deluxe 3 не използва 4 сезонни плочки, 4 цветни плочки и 4 вятърни плочки. Нашият оригинален Mahjong Deluxe го прави.

8. Какво представлява мъртвата ръка в Mahjong Deluxe 3?

Ние автоматично пренареждаме, така че всички пъзели могат да се играят, докато не приключат. Като се фокусирате първо върху най-широките редове, трябва да можете да преминете през много пъзели без никакви промени.   

Това е идеално, тъй като разместването не намалява брояча, но след това трябва да започнете да намирате всичко отново.

Въпроси относно точкуването на Mahjong Deluxe 3 Go

1. Кои са различните числа в горната част на екрана? Какво е числото в горната средна част и какво в горния десен ъгъл? Защо са различни и какво означават?

Mahjong Deluxe 3 Go показва както вашия общ резултат, така и вашия резултат за обратно отброяване (това е резултатът, приложен към следващия мач)

Числото в средата е вашият общ резултат, а числото горе вдясно е броенето, което ще бъде резултатът, който ще получите за следващия си мач.

2. Какво се случва, когато номерът на мача (резултатът от отброяването) достигне нула?

Ако падне до нула, не получавате точки за следващия си мач.   

Това обаче е чудесно време да намерите следващите си няколко мача, за да можете да получите няколко последователни мача много бързо и с високи точки.

3. Мога ли да изключа таймера и да играя със собствена скорост, без да получа резултат?

Можете да изключите таймера в менюто за пауза. Това е 3-ти бутон нагоре. Все още показваме текущия резултат, но не виждате намаления в резултата за обратно броене. Така че, като изключите времето, вие намалявате стреса от това броене. Ето колко много хора играят маджонг игри - само за да се отпуснат.

Лесно е да изключите таймера в менюто за пауза, за да играете играта със свое собствено темпо

4. Имате ли съвети как да можете да вървите по-бързо и да получавате по-високи резултати?

Най-голямото нещо, което трябва да направите, е да се съсредоточите първо върху най-широките редове, така че да ги свършите възможно най-рано.   

В противен случай може да се окажете с пъзел, който да размества повече.   

Една от стратегиите за игра на Mahjong Deluxe 3 Go е да се фокусирате първо върху най-широките линии

Също така обичам да се фокусирам за известно време върху бамбукови плочки, след това върху плочки с кръг, след това върху плочки за герои и дракони, вместо да намеря съвпадение. За мен поне това ми помага да бъда малко по-ефективен и да запомня къде са плочките от този набор, докато намирам съвпадения.   

Редът на сетовете и кога да превключвате може би е нещо, което усещате, колкото повече играете.   

Също така, отделете време, ако резултатът стигне до 0, за да планирате следващите си ходове. Понякога това е трудно да се направи, тъй като адреналинът ви тръгва.

5. Как да нулирате резултатите и звездите и да започнете играта на чисто?

В екрана за избор на глави (8-те глави) има бутон, който е звезда с отменена отметка в долния десен ъгъл.

Докоснете бутона звезда, за да нулирате всички резултати и звезди на играта си и започнете отначало!

Докосването на този бутон ще отвори подкана, която ви позволява да нулирате всички резултати.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found