Най-добрите приложения за проследяване на пакети за iPhone

В наши дни следенето на доставките, които имате по пътя, е по-лесно от всякога. Те ви помагат да планирате предварително да останете вкъщи, ако доставката се нуждае от подпис, или да държат любопитни погледи далеч от вратата, когато получавате подаръци за други.

Ако все още не сте опитали да използвате приложение за проследяване на пакети за iPhone или не сте доволни от това, което имате, ние сме тук, за да ви помогнем! Ето няколко от най-добрите приложения за проследяване на пакети за iPhone.

Свързани :

  • Най-добрите приложения за замяна на iPhone Native приложения
  • Най-добрите приложения на Apple Watch за любителите на спорта
  • 7 най-добри гласови бележки и приложения за запис за iPhone

Доставки

Доставки на iPhone

Моят личен фаворит от години, Доставките са точни, лесни за използване и поддържат много куриери по целия свят, включително новата услуга за доставка на Amazon. Плюс това приложението се синхронизира с iCloud, за да можете да го използвате от другите си устройства.

Доставките разпознават, когато копирате номер за проследяване от друг източник, така че можете просто да докоснете, за да го добавите. Освен това можете да видите доставките си на карта и да проследите маршрута им, да видите прогнозната дата на доставка и да получавате известия.

Доставките се предлагат за $ 4,99 в App Store за iPhone, iPad, iMessage, Apple Watch и Mac.

Пристигане - Проследяване на пакети

Пристигане на iPhone

Осъществено от Shopify, Arrive е друго страхотно приложение за проследяване на вашите доставки на пакети. Това, което отличава това, е, че ако влезете с Google, приложението може да използва известия за доставка във входящата ви поща в Gmail.

Arrive също така поддържа много оператори като UPS, FedEx, Amazon Logistics и др. Маркирайте получените доставки с плъзгане, архивирайте по-стари пакети, получавайте известия и съхранявайте онлайн поръчките си за лесно преглеждане.

Пристигането е достъпно безплатно в App Store за iPhone.

17 Проследяване

17 Проследяване на iPhone

Ако ви харесва идеята за безплатен тракер за пакети като Arrive, 17Track е още една чудесна опция. Това приложение ви позволява да сканирате QR код или баркод, да добавяте до 10 проследяващи номера наведнъж и да избирате от обикновени, глобални или международни куриери.

Получавайте известия за вашите доставки, добавете бележки, изберете категории пакети и пазарувайте сделки направо в приложението за страхотни допълнителни функции. Въпреки че 17Track все още не поддържа услугата за доставка на Amazon, приложението покрива останалите и определено си заслужава времето.

17Track се предлага безплатно с покупки в приложението в App Store за iPhone и iPad.

Следете доставките на пакети с лекота

Уверете се, че знаете къде е доставката и кога ще пристигне, пазите пакетите си в безопасност. А за сезона на празничните пазарувания, пакетното проследяване за iPhone е чудесен начин да сте в течение на това кога ще пристигнат подаръците ви.

Вече използвате един от пакетите за проследяване на пакети и харесвате ли го? Или може би имате друг, в който се кълнете? Уведомете ни в коментарите по-долу!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found