Не може да се намери всичко в кошчето в iOS 10, инструкции

Надяваме се, че сте изминали проблемите с инсталирането и актуализирането на iOS 10 на вашия iPhone и iPad. Както при другите нови актуализации на iOS, Apple има тенденция да променя нещата наоколо. Ние от Appletoolbox получихме много имейли, както и коментари около функционалността за изтриване на множество имейли и съобщения. Старата позната функционалност Trash All, която сте виждали в iOS 9 в долния десен ъгъл, вече е премахната в iOS 10. Това е една от причините да не можете да намерите Trash All в iOS 10.

Начинът на прости настройки

Ако поща по подразбиране се архивира, вместо да се изтрие, има начин да промените тези настройки. Извършването на тази сравнително проста промяна прави изтриването на имейли много по-лесно от начина по подразбиране на iOS (както е изброено по-долу.) И въпреки че това не е истинско кошче за всичко в iOS 10 и ни приближава малко по-близо до предишния ни опит на iOS Mail.

За да промените настройките на пощата

 1. Отворете Настройки
 2. Изберете Поща
 3. Докоснете Акаунти
 4. Отворете всеки акаунт за поща (gmail, Outlook, Yahoo и т.н.)
  1. Докоснете името на акаунта (обикновено вашия имейл адрес)
  2. Изберете Разширени настройки
  3. Актуализирайте раздела „Преместване на изхвърлени съобщения в:“ от Архив в Изтрита пощенска кутия
   1. Проверете дали отметката вече е в съответствие с Изтрита пощенска кутия

Следвайте стъпка 4 за всеки от вашите имейл акаунти и не забравяйте да актуализирате „Преместване на изхвърлени съобщения в:“ от Архив в Изтрита пощенска кутия.

Сега, когато прекарате пръст по отделни имейли в приложението Mail, опцията за червено кошче се появява вдясно. Освен това, когато използвате опцията Редактиране, вече можете да изберете множество имейли и да ги изхвърлите наведнъж.

Начинът на Apple по подразбиране да изхвърли всичко в iOS 10

Не трябва да влизаме и да правим всички тези промени в настройките, за да изтеглим кошчето и да изтрием настройките, с които iFolks са свикнали! И се надяваме, че Apple слуша и разглежда тази обратна връзка. Следователно направете промени в бъдещите версии на iOS за тази функционалност.

Но понастоящем стандартният начин за iOS да направите всичко в кошчето в iOS 10 е сложен многоетапен процес. За да бъдем честни, брилянтната им идея за Apple, която стои зад премахването на боклука, беше да се уверят, че  не случайно изтриваме имейли / съобщения.

Ами ... това не беше особен проблем за повечето от нас ... Така че, без повече шум, представяйки лудата, объркана и разочароваща Apple TRASH ALL WAY!

Първа стъпка  Изберете папката за поща, с която искате да работите, за да изтриете имейлите си

Втора стъпка  След като сте в пощенската си кутия, натиснете Редактиране в горния десен ъгъл

Трета стъпка  След това изберете всички имейли, които искате да изтриете. За съжаление трябва да правите това едно по едно.

Ако обаче знаете подателя или темата на имейлите, които искате да изтриете, можете да използвате полето за търсене отгоре и да филтрирате всички свързани имейли, за да го улесните. След като филтрирате всички съответни имейли, които искате да изтриете, натиснете Редактиране в долния десен ъгъл на екрана.

Четвърта стъпка  в края на стъпка 3, най-накрая сте маркирали всички имейли, които искате да преместите в кошчето. След това натиснете „Move“ в долната средна част на екрана.

Пета стъпка,  това трябва да ви отведе до екран с всичките ви пощенски кутии. Изберете папката „Кошче“ и всички имейли ще бъдат преместени в кошчето.

Смятаме, че това решение е доста сложно и ще изисква известно привикване, освен ако Apple не направи промени.

Не може да се изтрие индивидуално текстово съобщение в iOS 10 

Тъй като сме на тема „Изтриване“ / „кошче“, искаме да ви покажем стъпките за изтриване на едно съобщение от нишка текстове в iOS 10. Получихме няколко имейла и коментари по този въпрос от някои читатели.

Това е друг елемент, при който има промени в iOS 10. За да изтриете отделен текст от изходящите си текстови съобщения, първо трябва да натиснете и задържите съобщение .

След това натиснете Още със синя буква в долната част на екрана. На следващия екран можете да изберете иконата за изтриване, за да изтриете това едно съобщение, или да изберете „Изтриване на всички“, показана в горния ляв ъгъл.

Винаги можете да предоставите отзивите си на Apple, тъй като те правят промени за следващите версии на iOS 10. За да предоставите отзивите си на Apple, моля, кликнете тук

Моля, споделете съветите с приятелите и близките си, които може би просто актуализират своите iPhone и iPad до iOS 10.

Ако имате по-добър съвет, моля не се колебайте да го споделите с нас в коментарите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found