Известия по имейл липсват в Apple Watch, поправки

В актуализацията на watchOS 5.1.1 има неприятна грешка в имейла на Apple Watch, която засяга ограничен брой потребители. За засегнатите не е възможно да се намират или четат имейли чрез носимото устройство. Известията по имейл изчезват в Apple Watch. Без съмнение Apple ще реши проблема с бъдеща актуализация на watchOS. Дотогава има решение, което можете да използвате, за да разрешите проблема.

Какъв е проблемът?

Малък брой потребители на Apple Watch виждат съобщението „No Mail Account. Настройте нов акаунт на вашия iPhone ”при достъп до приложението за електронна поща. Потребителите не могат да получат достъп до известия по имейл на Apple Watch.

Препоръчва се:

Как да управлявате любими контакти в Apple Watch с помощта на Infograph Face

Опитайте първо тези съвети

Преди да започнете заобикалящото решение, показано по-долу, за да върнете имейлите обратно в Apple Watch, първо опитайте тези две възможни решения.

Опресняване на фоновото приложение

 1. Първо влезте в приложението Watch на вашия iPhone под My Watch. Докоснете Общи> Обновяване на фоновото приложение.
 2. Превключете Опресняване на фоновото приложение в позиция Изкл., След което го включете отново.
 3. Рестартирайте Apple Watch, като натиснете и задържите страничния бутон, докато видите плъзгача за изключване. Плъзнете леко отляво надясно.
 4. След като часовникът се изключи, натиснете и задръжте страничния бутон отново, докато видите логото на Apple.
 5. След като Apple Watch се рестартира, вижте дали имейлите ви са се върнали.

Рестартирайте и двете устройства

Можете също така да помислите за рестартиране на вашия iPhone и Apple Watch едновременно. След като двете устройства се рестартират, вижте дали имейлите отново работят на Apple Watch.

Заобиколното решение

Преди въвеждането на актуализация на watchOS, която смазва тази досадна грешка, използвайте следното решение за решение. Тази корекция създава персонализирано известие за имейли.

За целта първо изпълнете следните стъпки на iPhone:

 1. На вашия iPhone първо трябва да прекратите сдвояването на вашия Apple Watch.
 2. В приложението Настройки докоснете Поща> Известия и се уверете, че превключвателят Разрешаване на известия е в позиция Включено.
 3. Докоснете вашия имейл акаунт. Включете и трите стила на предупреждение, включително заключен екран, Център за известия и Банери.
 4. Оставете стила на банера: Временен.
 5. Докоснете Звуци и под Вибрации изберете една опция от списъка със стандартни вибрации, като Акцент, Сърцебиене или Бързо.
 6. Сдвоете отново вашия Apple Watch и възстановете от архивиране.
 7. В приложението Apple Watch в раздела My Watch докоснете iPhone. Уверете се, че Mirror my iPhone е избран в най-горната част на екрана.

И накрая, на Apple Watch:

 1. Натиснете Digital Crown и докоснете приложението Settings .
 2. Под „ Звуци и хаптики “ се уверете, че превключвателят Haptic Alerts е включен и изберете „ Видно“ .

Това решение трябва да разреши проблема с имейла на вашия Apple Watch, докато не бъде пусната официална корекция на грешки.

Две други алтернативи

Ако искате да се откажете от официалното приложение за електронна поща за Apple Watch (и iPhone), има две решения на трети страни, които си струва да се обмислят: AirMail и Microsoft Outlook. И двете решения са достъпни за Apple Watch от момента, в който устройството за носене е пуснато за първи път през 2015 г.

Победител в наградата за дизайн на Apple, Airmail остава едно от най-популярните приложения за електронна поща на трети страни за собствениците на устройства на Apple. Приложението за iOS поддържа 3D Touch, бързо визуализиране на документи, висококачествено създаване на PDF и др. Има и отлагане, интерактивни известия за натискане и много други. Въздушната поща също предлага iCloud синхронизация, която ви позволява да съчетаете вашето имейл преживяване на множество устройства на Apple. Има и усложнение на Apple Watch с Airmail.

AirMail работи с имейли на Google, iCloud, Exchange, Yahoo, Outlook, AOL, IMAP и POP3.

Имейл приложението на Microsoft отдавна е популярен избор за собствениците на iPhone. Версията на приложението Apple Watch предлага вашите пощенски кутии и предстоящи срещи в календара. Можете също така да отговорите на имейл с лекота, като използвате гласова диктовка или с консервиран отговор. За китката си можете да изтривате или архивирате имейли, да ги маркирате като важни и много други. Подобно на приложението Airmail, Microsoft Outlook за Apple Watch включва усложнения.

Outlook работи с различни имейл системи, включително Hotmail, Exchange, Outlook. Gmail, Yahoo, iCloud и др.

Надяваме се, че едно от тези решения ще реши проблема с имейла ви в Apple Watch. Кажете ни по-долу кое решение сте използвали, за да получите отново имейлите си.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found