Най-добрите и най-добрите безплатни игри за Mac OS X - Apple Toolbox

Сега, когато празниците се търкалят, може да имате малко допълнително време за използване на вашите Mac или iOS устройства. Ако е така, може да искате да изпробвате някои нови игри на вашия Mac - безплатно!

В тази статия ще изтъкнем няколко от най-добрите безплатни игри за вашия Mac. Имайте предвид, че този урок изисква достъп до Mac App Store, така че вашият Mac трябва да работи с OS X 10.6.6 или по-нова версия.

Екранна змия

Screen Snake е страхотна, но проста игра за вашия Mac. Това приложение ви позволява да играете класическата игра Snake върху работния плот на вашия Mac. Това е много страхотен ефект, който ще се радва на много потребители на Mac.

Клавишите за насочване или клавишите WSAD на вашата клавиатура могат да контролират екрана Snake. Това прави играта лесна за използване от всеки геймър, без значение какво разположение на клавиатурата той или тя предпочита. За мен това е страхотна функция, която всяка игра трябва да има.

За съжаление тази игра няма онлайн възможности. Бих искал разработчиците да добавят някакви онлайн дъски за лидери или интеграция на Facebook, така че потребителите да могат да сравняват резултати с приятели и семейство.

Като цяло тази игра е задължителна за всеки потребител на Mac, главно поради невероятния потребителски интерфейс и гъвкавост на контрола. Изтеглете тази игра от iTunes App Store.

Rail Maze

Rail Maze е много страхотна пъзел игра за Mac OS X. Целта на тази игра е да пренареди зададените влакови коловози, така че влакът да може да стигне до финалната линия, без да се разбива.

Rail Maze е идеален за деца в тийнейджърска възраст, тъй като насърчава творческото мислене. Възрастните възрастни може да го намират за просто, но забавно, защото това е добра игра за „бърза игра“. „Speed-play“ е когато потребителите играят на видеоигри възможно най-бързо.

Тази игра е изключително лесна за игра. С течение на времето нивата стават все по-трудни и изискват да бъдат фиксирани повече парчета влакова писта. Можете да изтеглите това безплатно приложение в iTunes App Store.

PapiJump безплатно

Papijump винаги е бил една от любимите ми игри за iOS, така че когато разбрах, че е издаден за Mac OS X, просто трябваше да го изтегля! Papijump за Mac е доста подобен на своя аналог на iOS. Целта на тази игра е да накарате "Mr.Papi" (вашия герой) до върха на безкрайния лабиринт.

Тази игра е много лесна за управление. Всичко, което трябва да направите, за да контролирате Mr.Papi, е да използвате клавишите със стрелки на вашия Mac, за да го преместите наляво и надясно. Целта е да продължите да се придвижвате към следващата платформа, като същевременно продължите да се придвижвате нагоре към върха на картата.

За мен Papijump е страхотна игра за всички възрасти. Това се дължи на опростените контроли, графики и сюжетна линия в играта. Това приложение може да бъде взето безплатно в iTunes App Store.

Благодаря, че прочетохте тази статия на Apple Toolbox. Проверете отново скоро за още съдържание, свързано с Apple.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found