WhatsApp показва бял екран на iPhone, инструкции

WhatsApp е едно от най-популярните приложения с повече от 1 милиард активни месечни потребители по целия свят. Това е независимо от факта, че е забранено в поне 12 страни по света. Приложението работи чудесно на iPhone и предоставя алтернатива на хората, които използват Skype или други платформи. Понякога приложението може да причини проблеми. Няколко потребители установяват, че техният Whatsapp стартира в бял екран и не се движи отвъд това. Просто завършва след няколко секунди.

Ще разгледаме няколко начина, по които този проблем може да бъде сортиран на вашия iPhone, без да загубите историята / данните на приложението си.

Моля, следвайте всяка от стъпките по-долу и опитайте да осъществите достъп до WhatsApp след всяка от стъпките, за да видите дали той разрешава проблема с белия екран вместо вас.

Стъпки за отстраняване на проблема с бял екран на WhatsApp

Стъпка - 1 Тъй като това е приложение на трета страна, първият начин на действие е да се уверите, че нямате чакащи актуализации, които трябва да бъдат приложени към вашия iPhone.

Докоснете Appstore на главния екран. След това натиснете „Актуализации“ долу вдясно и проверете дали има налични актуализации за Whatsapp. Продължете и актуализирайте своя iPhone с най-новите актуализации за Whatsapp.

Ако проблемът ви е свързан с актуализация на приложението, тази стъпка вероятно ще се погрижи за проблема.

Стъпка - 2 Затворете и рестартирайте

Щракнете два пъти бързо върху бутона за начало, за да отворите всички отворени приложения на вашия iPhone. Плъзнете нагоре „Whatsapp“, ако го намерите отворен на вашия iPhone. След като приложението е затворено, извършете принудително нулиране, като натиснете бутона Начало и бутона за включване / изключване заедно за около 10 секунди, докато видите как логото на Apple се показва на вашия iPhone.

Нека iPhone стартира сам и сега опитайте да стартирате Whatsapp, за да видите дали това ще реши проблема ви.

Стъпка - 3 Променете настройките на WhatsApp

Понякога проблемът с бял екран на WhatsApp може да е свързан с настройките на приложението.

Докоснете Настройки> Whatsapp и изключете всички настройки, с изключение на клетъчните данни и известията.

Стартирайте Whatsapp от началния екран. Ако приложението се стартира без хълцане, можете да се върнете към настройките и да активирате отново настройките си. Това изключване на процеса на разрешенията / настройките на приложението и стартирането на приложението понякога може да смекчи този проблем.

Стъпка - 4 Преинсталирайте приложението

Ако сте опитали горните стъпки без успех, последният ви курс на действие е да изтриете приложението и да го преинсталирате на вашия iPhone.

При повторно инсталиране можете да изберете различен номер за повторно инсталиране и след като инсталирате приложението с различен номер, можете след това да го стартирате. Докоснете Настройки> Акаунт> Промяна на номер и мигрирайте към оригиналния си номер. По този начин можете да запазите част от историята си.

Надяваме се, че сте намерили тези стъпки за полезни, докато се справяте с проблема. Повечето потребители могат да разрешат този проблем, като просто изключат разрешенията на Whatsapp и след това стартират приложението. След като приложението се стартира без бял екран, можете да активирате всички разрешения (като например контакти .. и т.н.).

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found