Как да намерите и видите вашия Apple Music Replay

Това е краят на годината (за някои) и началото на 2020 за други, но с Apple Music Replay можете да преживеете цяла 2019 г. Apple току-що започна да въвежда тази функция през последните няколко седмици и това беше бавно разточвам, разстилам.

Предвид продължаващия успех и подобрената популярност на Apple Music, за тях би било логично само да се забавляват. И кое по-добро време да го направим, след това в края на 2019 г., когато навлизаме в нова година.

Какво е Apple Music Replay?

В основата си Apple Music Replay е обобщение на любимите ви песни, които сте слушали отново и отново. Услугата отнема всичките си данни за възпроизвеждане и рула в  перфектна  playlis т обобщим годината. Всъщност това може да е най-добрият плейлист за пускане по време на тази новогодишна вечер или новогодишно парти.

Албуми за възпроизвеждане на Apple Music

Ако смятате, че това е нова идея, може да искате да помислите отново, тъй като Spotify прави нещо подобно със своя плейлист Wrapped в края на годината  . Но предимството на Apple Music е, че тя не спира да следи какво слушате, когато 2019 приключи.

Изпълнители на Apple Music Replay

С Replay списъкът постоянно ще се актуализира, така че да можете да преглеждате любимите си песни през цялата година. Това също ще се окаже полезно при предоставянето на различни битове данни, като например колко часа сте слушали, като същевременно запазвате най-добрите песни, записани.

Как да намеря Apple Music Replay?

Андрей на Apple Music Replay 2019

Както трябва да се очаква, има няколко изисквания, преди да можете да получите достъп до Replay. И ето ги:

  • Абонирайте се за Apple Music
  • Отидете на replay.music.apple.com
  • Влезте със същия Apple ID, който е абониран за Apple Music
  • Щракнете върху  Get Your Replay Mix

Важно е да се отбележи, че засега единственият начин за достъп до Apple Music Replay е чрез бета уеб клиента. Точно така, Apple създаде нов уеб клиент за своите услуги за стрийминг на музика. Това е почти толкова пълнофункционално, колкото новия музикален клиент на вашия Mac и iOS устройство.

След като го заредите, можете да го добавите към своите плейлисти и след това да получите достъп до него от всеки друг клиент на Music. След като бъде добавен, той ще бъде подходящо наречен „Replay 2019, Apple Music for YOUR NAME“. Това го улеснява в намирането и ви дава достъп до него през цялото време, дори ако не сте на компютър.

След като бъдете добавени, можете да го споделите точно както всеки друг плейлист, който имате във вашата библиотека. И ако наистина искате да се позабавлявате, можете да се възползвате от Споделяне. С това можете да споделите списъка си за възпроизвеждане с приятел или двама и вашите статистики за повторение ще се актуализират за тях, както и за вас.

Заключение

ОБИЧАМЕ да видим как Apple Music продължава да работи за подобряване и осигуряване на по-добро изживяване за своите абонати. Със сигурност е изминал дълъг път от първоначалното издание и ние сме развълнувани да видим какво предстои през 2020 г. и след това.

Озвучете се в коментарите по-долу и ни уведомете как изглежда вашето възпроизвеждане на музика за 2019 г. и кои са вашите най-добри песни. Ако се чувствате още по-приключенски, оставете ни връзка към вашия плейлист Replay и ние ще направим същото!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found