Издание за източване на батерията на iPad Pro 9.7, 7 съвета, които да опитате, преди да възстановите устройството си

Не беше лесно за Lil Pro през последните няколко месеца. Първо, проблемът с грешка 56, който в крайна сметка беше разрешен от актуализацията на iOS и сега някои потребители забелязват, че изтощаването на батерията може да е по-високо, дори докато iPad Pro е в режим на готовност. Няколко потребители отбелязаха изтощаването на батерията около 10% за една нощ. Обикновено на обикновен iPad като мини, изтощаването на батерията на стойката е около 1-3%. Батерията не е проблем, когато се използва iPad Pro. Какво дава?

Проблем с изтощаването на батерията на iPad Pro 9.7: Решения

Обичайният отговор, когато се сблъскате с този вид проблем, е да опитате възстановяване. Някои потребители не са видели облекчение след възстановяване от iCloud. Това предполага, че единствената ви възможност е да възстановите устройството с помощта на вашия iTunes. Apple изгради стабилно батерията на iPad Pro. Така че можете да изключите, че батерията ви има проблеми. Нашето предложение е да използвате възстановяването само като използвате iTunes като последна опция. Ето няколко съвета, които може да искате да обмислите, преди да тръгнете по маршрута за възстановяване на мелодиите.

  • Понякога iPad Pro може да изразходва прекомерна батерия, ако има процес в закъсал режим. Опитайте да направите мек нулиране на iPad Pro. Свържете вашия iPad с помощта на кабела за зареждане; натиснете и задръжте бутона за захранване и бутона за начало заедно за около 10 секунди, докато не видите логото на Apple. Оставете устройството да се зареди до 100% и след това започнете да го използвате и проверете дали това е променило ситуацията ви.
  • Приказката за старите съпруги около Background refresh работи и за lil pro. Ако сте свикнали да получавате своите известия на iPhone или Apple Watch и т.н., може да помислите да изключите опресняването на фона за приложения като Facebook, Twitter и др.
  • Изключете настройката за роуминг на данни - Дори и при по-старите iPads, видяхме, че настройките за wi-fi / клетъчна мрежа могат да причинят източване на батерията. Изключването на роуминга на данни може да помогне при решаването на този проблем. Ако имате Wi-Fi / клетъчен iPad, можете да натиснете Настройки> Клетъчни данни> Изключване. Направете същото за останалите клетъчни опции, т.е. Cellular Data> Cellular Data Options> Enable LTE to off и Data Roaming to off. След като изключите настройките; След това можете да ги превключите обратно на ВКЛ. Това просто превключване на свързаните с клетъчни опции често може да поправи проблеми с батерията на iPad Pro, който има Wi-Fi и Cellular.
  • Когато iPad Pro е в режим на заспиване, изключете Bluetooth. Докато сте в настройките на Bluetooth, можете също да прекратите сдвояването на молива на Apple, като използвате „Забравете това устройство“. Това изглежда е разрешило проблема с изтощаването на батерията за някои потребители.

  • Проверете настройката си за автоматична яркост. Изключването на автоматичната яркост може да бъде и свиване на батерията. Ще получите повече сок от батерията на вашия iPad pro, като включите настройката за автоматична яркост на ВКЛ. За да направите това, натиснете Настройки> Дисплей и яркост и Включете автоматичната яркост.
  • Подозрителното приложение на трета страна. Понякога приложение на трета страна може да причини големи проблеми с изтощаването на батерията. Някои потребители са отбелязали това в приложения като Tweetbot в някои случаи. За да видите дали имате приложение, което причинява този проблем, натиснете Настройки> Батерия. Дайте му минута за използване на батерията от приложението да се запълни. ако видите някакво конкретно приложение, което е в горната част на списъка и има използване на батерията, което е далеч над останалите, може да помислите за изтриване на това приложение изцяло и да го инсталирате отново на вашия iPad Pro 9.7.
  • Ако не сте голям фен на препоръките за Spotlight Search или го използвате минимално, можете да изключите настройките, където Spotlight търси в Apps.

Няма време? Вижте нашите видео съвети

Обобщение

В момента изключването на настройката на BlueTooth изглежда работи за повечето хора, които са на iOS 9.3.2 на своя iPad Pro. Опцията, която работи най-добре за хора с iPad Pro, който има Wi-Fi и клетъчна мрежа, е третата опция, която е да изключите и включите различните опции за клетъчни данни, включително изключване на роуминг на данни.

Надяваме се, че тези съвети са работили за вас и вашия iPad Pro 9.7. Надяваме се, че тези проблеми, свързани с клетъчната мрежа и Bluetooth, които причиняват лоша производителност на батерията, се разрешават със следващата актуализация на iOS.

Моля, използвайте коментарите по-долу, за да споделите съвети, които са ви помогнали да се справите с лошото представяне на батерията на вашите iPad.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found