Гледайте новини на живо в Apple TV и не пропускайте нито един ритъм

Ако сте като мен, когато гледате новините, искате да ги видите в реално време, както се случват. В края на краищата, кой обича да играе, да наваксва новините, когато всички останали вече са преминали към следващата голяма история? Никой.

Много хора се чудят дали могат да гледат новини на живо на своя Apple TV. Добрата новина е да! С вашия Apple TV можете лесно да следите развиваща се история в реално време от новинарски източници, на които имате доверие.

Свързани:

  Новини на живо срещу видео новини на Apple TV

  Всяка сутрин включвам Apple TV, за да проверя най-новите новини на живо, за да знам какво се случва в нашия свят в момента, в който се събудя. И ако не намеря нищо полезно, което да се излъчва на живо, винаги мога да разгледам предварително записани видео новини от предишния ден.

  И макар да не изглежда така, има разлика между новините на живо и предварително записаните новини.

  Apple TV предлага новини както на живо, така и на предварително записани

  Не всички приложения за новини предлагат новини на живо. Видео новините са предварително записани. Това означава, че докато го видите, това вече се е случило. Не е най-вълнуващият начин за проследяване на история.

  От друга страна, потоци с новини на живо в реално време, за да можете да сте в течение на развитието на истории и да се чувствате като част от действието. Ще ви покажем как да гледате новини на живо на Apple TV, така че никога да не пропускате ритъм.

  Как да настроя новинарски приложения с предаване на живо?

  Ако още нямате такива, изтеглете и инсталирайте приложения от любимите си новинарски източници, като CBS, Bloomberg, ABC News, FOX News, SkyNews, Reuters TV и т.н. Най-лесният начин да намерите всички най-добри приложения за новини, които Apple TV предлага, е да отворите App Store.

  Докоснете иконата на App Store, за да отворите и намерите любимите си приложения за новини.
  • Изберете иконата на App Store в началното меню на вашия Apple TV.
  • Плъзнете нагоре с дистанционното, за да разкриете горното меню.
  • Изберете Категории.
  • Изберете News от дясната странична лента и ще се появят всички приложения за новини, които Apple TV предлага.
  • Кликнете върху приложението за новини, което искате да изтеглите.
  • Изберете Получаване, за да инсталирате приложението.
  • Изберете иконата за изтегляне.
  • Въведете вашата парола за Apple ID, ако е необходимо.
  • След като изтеглянето приключи, приложението за новини се появява в началното ви меню за лесен достъп.
  Изтегленото приложение се появява в началното меню.

  Можете също да въведете или да диктувате (говорете на дистанционното) името на приложението за новини, което искате, в лентата за търсене.

  Приложението за новини предлага ли излъчване на живо?

  Потърсете лого на живо или думата „на живо“, за да предавате новини в реално време
  • Отворете приложение за новини.
  • В главното меню на приложението за новини потърсете думата Live .
  • Кликнете, за да гледате потока на живо.
  Ако не виждате думата На живо  в нито едно от менютата, това конкретно приложение за новини не предлага стрийминг на живо. Така че трябва да опитате друго приложение за новини.

  Разходите за гледане на новините на Apple TV

  Някои приложения за новини са безплатни, други са безплатни с кабелен абонамент, докато други изискват месечен абонамент. Ценообразуването варира в зависимост от приложението. Понякога платеното съдържание е означено като  Premium .

  Можете също така да получите достъп до новини и друго съдържание, ако се абонирате за платени абонаментни услуги на трети страни като HULU + LIVE TV, DirecTV Now, SlingTV, CBS All Access, YouTube TV и дори PlayStation Vue!

  Изтеглете locastapp и гледайте безплатно местната си телевизия на живо

  Безплатно приложение, управлявано от организация с нестопанска цел www.locast.org, позволява на потребителите да гледат местната си телевизия на живо безплатно на Apple TV.

  Понастоящем това е ограничено до следните градове, но си струва да се провери, особено ако искате да се включите в местните спортни предавания.

  • Ню Йорк

  • Филаделфия

  • Бостън

  • Вашингтон

  • Балтимор

  • Чикаго

  • Хюстън

  • Далас

  • Сиукс Фолс

  • Денвър

  • Бърз град

  • Лос Анжелис

  • Сан Франциско

  Популярни новинарски приложения на Apple TV

  Гледайте на живо и предварително записани новини с приложението ABC News за Apple TV. Източник на изображението: ABC7 News

  ABC, CBS и NBC и днес се наблюдават сериозно от зрителите, които искат съдържанието им да се предоставя по традиционен начин, с който хората са свикнали. Всички те предлагат емисии на живо в своите приложения на Apple TV.

  Изберете вашите новини

  За селективните зрители, които искат да гледат само новините, които ги интересуват, чудесни възможности за новини на живо са приложения като Haystack TV, Sling TV и Reuters TV.

  Наслаждавайте се на новини денонощно с приложението за новини на Apple TV на Reuters.

  Тези приложения предлагат по-голямо разнообразие от съдържание и позволяват на зрителя да реши какво харесва, когато му харесва.

  Уникалното при тези новинарски приложения е, че те се учат от вас, като запомнят вашите модели за гледане на новини. С тази информация тези новинарски приложения ви предлагат ново съдържание, съответстващо на вашите интереси.

  Използване на приложението за новини на живо на вашия Apple TV

  Ако искате едно гише за вашите новини от различни източници, приложението Livestream News е за вас!

  гледайте любимите си новини на живо, като използвате приложението Livestream за Apple TV

  С приложението за новини Live Stream можете да търсите новини от някои от любимите си доставчици на новини. Следвайте всяка развиваща се в момента история или гледайте други, които може да сте пропуснали.

  Настройването на приложението Live Stream News е бързо и лесно. Приложението Live Stream News е под раздела за новини на магазина за приложения, но най-лесният начин да го намерите е да следвате указанията по-горе.

  Гледайте YouTube на живо без абонамент за YouTube TV

  YouTube TV предлага новини и програми от над 70 мрежи (и нараства.) Но след безплатен пробен период това струва около $ 45 USD на месец. И може да не искате да харчите такива пари.

  Добрата новина е, че можете да гледате някои програми на живо в YouTube, като използвате обикновеното приложение на вашия Apple TV!

  Потърсете символ на живо в миниатюрата на съдържанието, което искате да гледате. Youtube ви предлага източници на новини на живо от Bloomberg, Al Jazeera и няколко други станции.

  Търсете новини на живо с лентата за търсене на YouTube

  Ако се интересувате само от съдържание на живо, търсете думата „на живо“ или „новини на живо“ с помощта на функцията за търсене на YouTube.

  Гледане на местни новини на живо по Apple TV

  Можете да бъдете в течение на въпросите във вашия град с вашия AppleTV!

  CBS, NBC, PBS, ABC и много други национални и местни новинарски станции предлагат приложения на Apple tvOS. Затова първо проверете тези приложения и вижте дали те пускат някои от вашите местни новини и видео акценти или показват събития на живо.

  За всички останали най-добрият ви залог да гледате местни новини на вашия Apple TV е да изтеглите приложението си за местни новини на вашето iOS устройство и AirPlay да го пуснете на вашия Apple TV.

  Можете също така да гледате новини на живо и местни новини, като използвате приложението на Apple TV - приложението на Apple TV поддържа новини на живо за tvOS 11 и iOS 11 и по-нови версии.

  Не мога да намеря любимото си приложение за новини на Apple TV!

  Ако понастоящем Apple TV не предлага любимото ви приложение за новини, една алтернатива е AirPlay това приложение за новини от iOS устройство като iPad или iPhone към вашия Apple TV.

  Как да AirPlay към Apple TV

  Лесно е да предавате новини на живо на вашия Apple TV с AirPlay
  • Уверете се, че вашият iDevice е свързан към същата WiFi мрежа като вашия Apple TV.
  • Отворете приложението за новини или местна телевизия, което искате да предавате на вашия Apple TV.
  • Намерете видеоклип или емисия на живо, която искате да AirPlay.
  • Докоснете иконата AirPlay.
  • Изберете своя Apple TV и изчакайте той да се свърже и да предава поточно вашето съдържание.

  Накратко …

  Apple TV може да промени начина, по който получаваме нашите новини, но това не означава, че се чувства различно или ви кара да прескачате разочароващите криви на обучение.

  Независимо дали искате да гледате новините по традиционния начин или да избирате, Apple TV ви покрива! А след като Apple стартира Apple TV + по-късно тази година, предстоят още.    

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found