Apple WatchOS 3.1.1 Актуализация, причиняваща проблеми за блокове от серия 2

Apple пусна новия си watchOS 3.1.1 тази седмица. Изглежда, че това причинява проблеми с моделите часовници от серия 2. Актуализацията на watchOS 3.1.1, пусната от Apple, разгледа следните проблеми, освен няколко актуализации на защитата.

Според Apple тази нова актуализация включва следните подобрения и корекции на грешки.

  • Коригира проблем, който може да попречи на имената на контакти да се показват в приложението Messages и известията
  • Коригира проблем, който би могъл да повлияе на способността за отговор на известия
  • Решава проблем, при който усложнението на запасите може да не се актуализира на циферблата
  • Коригира проблем, който може да попречи на пръстените на Activity да се показват на циферблатите на Activity
  • Коригира проблем, който предотврати появата на циферблатите на аналогов циферблат след промяна на температурната единица в приложението Weather
  • Разрешава проблем, който може да накара приложението Maps да продължи да работи, след като навигацията приключи
  • Решава проблем, при който неправилната дата може да бъде показана в месечния изглед на приложението Календар

Повечето потребители от Series 1 успяха да актуализират своите устройства без никакви големи проблеми, но много собственици от Series 2 установиха, че актуализацията напълно е блокирала новия Apple Watch Series 2.

Засегнатият блок Apple Watch просто показва червен удивителен знак след актуализацията, инструктиращ потребителите да посетят помощта на Apple.

В момента Apple изтегли актуализацията. Обслужването на клиенти на Apple потвърди, че е изтеглило текущата актуализация и ще пусне нова версия. За да научите повече за актуализирането на вашия часовник до най-новия watchOS, можете да проверите указанията на Apple на техния сайт.

За съжаление тези засегнати устройства на Apple Watch не могат да бъдат обслужвани в местния магазин. Ще трябва да го изпратите на Apple и те ще го поправят и изпратят обратно в рамките на 48 часа. В случай, че сте засегнати от този проблем, моля, обърнете се към Обслужване на клиенти на Apple.

Ако сте един от потребителите, които са изтеглили watchOS 3.1.1, но все още не са инсталирали актуализацията на вашето устройство, можете да изтриете актуализацията от вашето устройство.

За да изтриете актуализацията, докоснете Watch App> General> Usage> WatchOS Update> и изберете Delete тук.

Apple планира да пусне нова актуализация на watchOS 3.3.1, за да се справи с проблемите на потребителите на Apple Watch Series 2.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found