Проблеми с силата на звука на iPhone 6 Plus? Ето поправка

Въпреки че повечето потребители са имали по-малко проблеми или изобщо не са имали проблеми с последния модел на iPhone на Apple, 6 Plus. Имаше няколко, които ни попитаха за техните бутони за сила на звука и как не работи правилно на тяхното iOS устройство.

По-конкретно, когато се опитвате да увеличите или намалите силата на звука, силата на звука автоматично се връща на нула. Освен това понякога индикаторът за силата на звука изчезва от нищото и единственият начин да го върнете е чрез рестартиране на устройството.

Трябва да прочетете: Как да отстранявате проблеми с iPhone 6

Сигурен съм, че повечето от нас тук използват функциите за сила на звука всеки ден. Независимо дали става въпрос за намаляване на шума, слушане на музика или просто чат с някой онлайн. Ако тези проблеми продължават да се появяват, има вероятност те да се превърнат в голямо главоболие.

Ето някои от решенията, които можете да опитате да разрешите този проблем на вашия iPhone 6 Plus.

Деактивирайте промяната с бутони

  1. Отидете в Настройки> Звук
  2. Потърсете плъзгач и под него има опция, наречена Промяна с бутони
  3. Опитайте да го изключите и регулирайте силата на звука чрез плъзгача

Както е посочено в Настройки, функцията Промяна с бутони ви позволява да правите промени в мелодията на звънене и сигналите, ако ръчно конфигурираме това, това ще реши проблема.

Проверете за безполезни материали от Screen Protector

Повечето протектори за екран за iPhone се доставят с допълнителни материали, които да ви помогнат да инсталирате протектора с лекота. Но трябва да ги извадите, след като инсталацията приключи.

Уверете се, че не сте отлепили допълнителен опаковъчен материал, който покрива високоговорителя до ухото.

Нулирайте всички настройки

Трябва да призная, че има куп опции за конфигуриране на нашите iOS устройства. Повечето хора играят сами с тези настройки и понякога случайно бъркат.

С неправилно конфигуриране на настройка или така, може да повлияете на функционалността на силата на звука на вашия iPhone 6 Plus. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да нулирате всички тези настройки. С други думи, възстановете всичко обратно до фабричния му етап (Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на всички настройки). Не цялото устройство, а само настройките на вашия iPhone.

Надявам се, че през целия този урок сте успели да разрешите проблемите със силата на звука във вашия iPhone 6 Plus. Кажете ми в раздела за коментари по-долу, ако имате някакви проблеми.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found