Топ обидни съвети и трикове, за да ви накара да се търкаля в Boom Beach

Boom Beach, който доста прилича на Clash of Clans, е доста зрелищна игра. Ако го играете от известно време, за нула време ще разберете триковете, обсъдени в тази статия. Тези съвети вероятно са по-благоприятни за напреднали играчи, но и начинаещите могат да опитат. Вашата защита е ключова част от играта и стратегията ви за защита определя как ще се развият вашите битки.

Не забравяйте, че е важно не само да спечелите битките си, но и да защитите адекватно домашната си база. Ако искате вашият остров да бъде най-силният и най-добрият, можете да освободите други острови и евентуално да унищожите всички останали острови на картата. Тези трикове ще ви помогнат да подобрите играта си и да й се насладите напълно.

1. Симулирана атака Cheat

Ето един гениален метод за атака срещу всяка база, която харесвате, без всъщност да загубите войските си. Ето какво правите: Изберете всяка база за атака и когато битката започне, плъзнете нагоре, за да изведете контролния център на вашия iPhone и да активирате самолетен режим.

Това, което прави, е, че прекъсва Wi-Fi или връзката за данни, без да спира играта. Можете да продължите с атаката, без да запазите напредъка си. Можете да тествате стратегията си на този етап. Когато битката приключи и сте видели резултата от плана си, излезте от играта. Сега изключете самолетния режим. Сега всъщност се придържайте към тестваната стратегия или можете да го направите отново, докато усвоите добър начин.

2. Гледайте бойни повторения

Можете непрекъснато да подобрявате базата си, ако погледнете отново атаките на враговете и видите къде липсват усилията ви. Можете да се поучите от грешките и да имате по-добро представяне в бъдещите битки.

Вече знаете, че няма стени, така че защитата е вашият приоритет номер едно. Можете да заобиколите сградите и защитата си, а също и с мини. Вашата цел е да направите невъзможно за вашия враг да стигне до командния център, така че колкото повече пречки, толкова по-добре.

3. Отидете на ресурсните бази

Ресурсни бази са тези, които могат да добиват дървесина или руда. Трябва да се стремите тези станции да увеличат тези ресурси във вашия дом. В тази игра никога няма дърво, достатъчно, така че ще ви трябва каквото можете. Трябва да надграждате радара последователно, за да изследвате възможно най-изчерпателна карта.

4. Воините са вашето най-добро оръжие за победа

След като сте достигнали ниво 7 за своя щаб, можете да наемете Warriors. Това е мощна и полезна единица, за която няма да съжалявате. В тези ожесточени битки тези Воини могат да се окажат доста ценен актив. Те имат огромен рейтинг за атака и те също получават точки за удар с ударите си. Ниският HP обаче може да ги направи доста уязвими. Ето къде вашата стратегия влиза в сила. Един от подходите може да бъде изпращането на танк за запалване, докато Воинът унищожава врага. Можете също така да използвате лечебната сила, за да дадете повече шанс за битка. Това е доказана стратегия и никоя база не може да устои на толкова мощна атака. Вие сте добре дошъл!

5. Използвайте дървета, за да скриете защитата си

Би било оптимално да разположите минохвъргачките и ракетните установки зад дърветата на вашата домашна база, както и на ресурсните острови. Защо? Трудно би било войските да ги намерят или да ги достигнат по този въпрос. Те ще могат да предприемат повече атаки, преди да бъдат свалени.

6. Скаут преди атаки

Добра практика е да разузнавате, преди да атакувате база. Това няма да ви струва нищо, но резултатът ще бъде страхотен. Ще можете да видите дали изобщо си струва да атакувате база. Много бази вероятно ще имат по-малко отбранителни кули, но това не ги прави лесно преследване. Тези кули, макар и малко, биха могли да бъдат на високо ниво и разузнаването може да ви даде тази изключително важна информация. Трябва да оцените загубите си преди атаката. Ако това е твърде голяма загуба, защо да се справяме?

7. Вземете бавно атакуване на наемнически бази

Базите на наемниците са основите на други играчи и се препоръчва да се избягва твърде бързото им нападение. Може да искате да побързате да ги атакувате, за да получите ресурси, може би за някакво надграждане. Тук не е нужно да бързате. Можете да разузнавате и наблюдавате и атакувате само когато ресурсите, които имат, са на максимални нива. Сега, ако атакувате, ползата ще бъде максимална.

8. Никога не бързайте да получавате ресурси от лодки

Ресурсите на тези кораби са в безопасност от враговете ви. Ако разполагате с достатъчно ресурси, не е необходимо да се занимавате със събирането им, за да ги запазите за неудобно време, когато свършите с ресурси. Те винаги ще бъдат там, за да можете да използвате времето си за други неща. Когато натиснете, за да натиснете, можете да отидете и да съберете ресурсите.

9. Спазвайте разстояние между защитните сгради

Атаките на бойни кораби доста бързо ще унищожат защитните ви сгради, ако са твърде близо една до друга. Спазвайте прилично и безопасно разстояние между тях. Атакуващият обект трябва да може да изстреля ракета само за всяка от вашите защитни сгради, тъй като няма да бъде ощетен само с една атака.

Сега, след като знаете триковете за правилна защита, внедрете ги и направете вашата база най-здравата и защитена база там. Някои от стратегиите ще работят само на напреднали нива, така че първо стигнете до тези нива и след това продължете. Стратегията е ключът. Точно както при истинските игри, стратегията може в голяма степен да обърне играта и да ви отведе до победа за нула време. Както беше обсъдено по-рано, няма стени, така че от вас зависи как да стратегирате границите си.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found