iOS Facebook: Грешка при влизане. Не можах да комуникирам със сървъра, поправете

Няколко потребители съобщиха за проблеми при влизане във Facebook. Потребителите получават следното съобщение за грешка:

Грешка при влизането. Не можах да общувам със сървъра

Ако изпитвате проблеми, когато се опитвате да използвате приложението Facebook за iPhone и iPad (напр. Ако имате проблеми с влизането във вашия акаунт с вашето потребителско име и парола за Facebook), опитайте следните корекции:

  • Първо се уверете, че вашето потребителско име и парола са правилни. Опитайте да влезете във facebook.com чрез Safari. Ако все още имате проблеми с влизането в акаунта си, може да искате да нулирате паролата си, като отидете на //www.facebook.com/recover/initiate
  • Ако нямате проблеми с влизането чрез Safari, опитайте да затворите приложението си във Facebook и да рестартирате отново. За целта натиснете двукратно бутона за начало и плъзнете нагоре върху миниатюрата на Facebook. Отворете отново вашия Facebook и опитайте отново.
  • Ако продължавате да имате проблеми, рестартирайте iPad или iPhone. Ако рестартирането не реши проблема, рестартирайте устройството, като натиснете и задържите бутона за заспиване / събуждане и началния екран заедно, докато не видите логото на Apple.
  • Докоснете Настройки> Поверителност> Facebook и изключете опцията Facebook. Отворете приложението си във Facebook, опитайте да влезете. След като влезете, върнете се към настройката си за поверителност и включете отново приемането на Facebook.

Още: Facebook известията не работят; поправяне

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found