Как да използвам постоянни известия на iOS, за да не пропускам повече сигнал

Известията на смартфона, по самото си предназначение, са предназначени да ви напомнят или да ви предупредят за нещо интересно или необходимо.

Но тъй като те издържат само няколко секунди по подразбиране, е твърде лесно да пропуснете известие в iOS - особено ако правите нещо друго на вашия iPhone или iPad.

За щастие има вградена настройка, която да прави известията за определени приложения постоянни. С други думи, те ще останат там, докато не ги почукат или измъкнат. Ето как.

Защо бихте използвали постоянни известия на iOS?

Отначало може да се чудите защо искате да настроите известието да бъде постоянно. Изглежда, че би било малко досадно да се налага да прекарвате ръчно всяко известие.

Но целият смисъл е само да направите някои известия постоянни. По този начин можете да видите за какво е известието и да действате по него - дори ако не го хванете в рамките на първите секунди или две, че е активно.

Приложенията, които други хора използват, за да влязат в контакт с вас, са добри възможности. Задайте своите съобщения или известия на Facebook Messenger в постоянен режим и ще имате възможност да видите за какво става дума в входящия текст.

Друга идея е да зададете постоянни приложения за задачи, напомняния или календари, така че никога да не пропускате неволно напомняне или събитие, защото не сте потърсили достатъчно бързо.

СВЪРЗАНИ:

  • Как да управлявате вашите известия на вашия Apple Watch
  • Известия за електронна поща липсват в Apple Watch, Как да се коригира
  • Как да управлявате по-добре имейлите си с VIP известия

Разбира се, когато приключите с четенето на известието, всичко, което трябва да направите, е да го плъзнете. Достатъчно лесно, особено ако това са само няколко избрани приложения, които са настроени да показват постоянно известия.

Също така, натискането на бутона „Начало“ (или с помощта на жеста „Начало“), активирането на Siri, заключването на вашето устройство или затварянето на приложението, което използвате, също ще доведе до изчезване на постоянните известия.

Те също така ще си отидат, след като взаимодействате с тях, което ще ви остане още няколко секунди. В по-новите версии на iOS просто плъзнете надолу или 3D Touch, за да отговорите в известието.

От другата страна на спектъра, вероятно не препоръчваме да използвате постоянни известия за сайтове в социални медии, платформи за пазаруване или други приложения, които ви изпращат несериозни или чести сигнали.

Но в края на деня кои конкретни приложения ще използвате постоянни известия зависи от вас. Полезно е само да знаете, че това е опция.

Как да направя известията постоянни

След като решите от кои приложения искате да виждате постоянни известия, ето как да започнете действително да го настроите.

  • Отворете приложението Настройки.
  • Докоснете Известия.
  • Превъртете надолу и намерете приложението, което искате да зададете като постоянно. Докоснете приложението.
  • Преди да продължите напред, трябва да се уверите, че Разрешаване на известия е включено.
  • Под заглавието „Сигнали“ докоснете „Банер стил“
  • След това изберете Постоянно.

(В iOS 11 това е малко по-различен процес. Под Показване като банери изберете Постоянно .)

Също така имайте предвид, че ще трябва да имате активирани банерни сигнали, за да работят постоянните известия. Можете да използвате и опциите за заключване на екрана и центъра за уведомяване, но банерите трябва да бъдат проверени.

Надяваме се, че тази кратка статия ви е била полезна! Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси.

Ето кратко видео, което ви предоставя някои идеи, ако постоянно изпускате известията си, не намирате звуци или сигнали с известията си.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found