Украсете вашия iPhone или iPad с тапети за Коледа и Нова година!

По това време на годината вашата украса не трябва да спира с дома, офиса или коледното дърво. Можете да украсите екрана на вашия iPhone също с новогодишни и коледни тапети (включени iPad и iPod)!

Обратно броене до Нова година или покажете коледния си дух или вълнение със сладък, цветен или уютен фон за вашия iPhone или iPad. Тези приложения за тапети са опаковани и готови за употреба, за да можете да им се насладите.

Прочетете отзивите!

Обичаме да сменяме тапетите си със сезоните. Това е забавно и лесен начин да покажете на другите вашето коледно и празнично настроение!

Въпреки че тук препоръчваме няколко приложения, има много други, които да проверите и да намерите най-подходящото за вас! Просто потърсете „Коледни тапети“, „Новогодишни тапети“ или друг празник + тапет за какъвто и празник да празнувате!

Потърсете потребителска оценка от 4+

Нашето основно правило е винаги да четете потребителските отзиви, преди да изтеглите и инсталирате приложение на трета страна. Уверете се, че приложението предлага това, което обещава на другите, преди да се потопите!

Новогодишно отброяване и новогодишни тапети

Обичате празнуването на Нова година? Търсите приложение, което да отброява часовете, минутите и секундите до онзи момент, когато една година избледнява, когато се появява друга (и топката пада на Таймс Скуеър)?

Обичаме да използваме приложения, за да броим до Нова година! Потърсете приложение, което включва часовите зони по целия свят - много от тях имат интерактивна карта на часовите зони. Някои също показват искрящи светлини и фойерверки, когато моментът настъпи, тъй като часовникът за обратно броене достигне нула.

С тези приложения можете да следите отброяването на този часовник и да знаете точно кога започва новата година. Доста спретнато!

Силно препоръчваме тези приложения на всеки, който обича да звъни през Нова година с веселие, целувка или разчупване на шампанското!

Нова година HD тапети! (Безплатно)

Пръстен през новата година с фон от новогодишните HD тапети! ап. Предлага се както за iPhone, така и за iPad, можете да подправите и двете устройства през този празничен сезон.

Почувствайте вълнението с новогодишните фойерверки, пригответе се за наздравицата с шампанско или просто се насладете на цветен дисплей с честита Нова година на екрана си.

Приложението предлага удобно обратно броене до Нова година на върха за чист бонус. И ако видите тапет, който може да се хареса на приятел, можете да го споделите направо от приложението.

Обратно броене до Честита Нова година (безплатно)

Отброяването до Честита Нова година е друг добър избор за вашите празнични фонове за iPhone и iPad. Какво по-забавно от гледането на дните, часовете, минутите и дори секундите, когато Новата година наближава и започва!

Подобно на предишното приложение за тапет за Нова година, това също има обратно броене и най-добрите и прости опции за споделяне.

Това приложение предлага не само красиви изображения с обратното броене, но има и раздел за фонова инструментална музика, анимации като снежинки и други персонализации.

Можете също да изберете музика от библиотеката на собственото си приложение за музика. Това приложение има тон на външен вид и звуци, за да отпразнувате вашата собствена и специална новогодишна нощ и ден.

Обичате Коледа? Покажете духа си на вашия iPhone или iPad

Коледни тапети !! (Безплатно)

Коледни тапети и фонове има богат избор от красиви коледни тапети за вашия iPhone или iPad.

Приложението има прекрасни дървета с искрящи орнаменти, анимационни Дядо Коледа, снежни човеци и елени и живописни сцени на зимни чудеса.

Вижте визуализация на това как ще изглежда тапет на началния или заключения екран, маркирайте любимите си за лесен достъп по-късно и изтеглете любимите.

Производител на тапети на Дядо Коледа (безплатно)

Santa Wallpaper Live Maker предлага страхотни коледни тапети, които можете да персонализирате с кожи на приложения и рафтове за вашия iPhone.

От светещи златисти до цветни герои, можете да избирате от приятно разнообразие от фонове. След това добавете няколко декоративни рафта или страхотни кожи за приложения и ще получите идеалния празничен пакет.

Коледни тапети и снимки (безплатно)

Още едно приложение за Christmassy фонове, което да проверите, е Коледни тапети и снимки. Този има огромна колекция, така че има по нещо за всеки вкус и стил.

Можете да изберете тапет с шарки с подаръци, бисквитки и камбани, да изберете илюстриран фон с пингвини, северни елени или полярни мечки или да се придържате към класическа коледна звезда, дърво или подарък.

Ще видите хубав преглед на избрания от вас тапет и просто докоснете, за да го запазите или споделите. Приложението предлага фонове както за iPhone, така и за iPad, така че можете да ги украсите и двете.

Не бъдете Гринч, украсете устройството си!

С броя на опциите за тапети, които предлагат тези приложения, можете да изберете нова за всеки ден, отсега, докато не развеселите „Весела Коледа“ или „Честита Нова година“. И ако имате страхотно приложение за празнични тапети, в което се кълнете, не се колебайте да го споделите с нас по-долу!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found