Погълнете тези тапети за благодарността за iPhone

Когато някой празник се търкаля, едно нещо, което потребителите на iPhone обичат да правят, е да украсят екрана на устройството си. Със сърца за Свети Валентин, зайчета за Великден и фойерверки за Деня на независимостта е забавно да покажете своя празничен дух.

Така че, преди да се завърти Денят на Турция, подгответе своя iPhone със страхотни тапети за Деня на благодарността с тези безплатни приложения.

Свързани :

  Тапети за благодарността и фонове на благодарността (безплатно)

  Когато отворите приложението Тапети за благодарност и благодарствени фонове, ще получите хубав и спретнат изглед в мрежа на празничните фонове. Това ви позволява просто да превъртате, докато нещо не привлече вниманието ви. Намерете такъв, който ви харесва, докоснете го за по-голям изглед и след това докоснете Запазване, за да го изпратите на вашите снимки.

  Можете да избирате от фонове като цветна анимационна пуйка, топла маса за празнична вечеря или поклонник с широка усмивка. Приложението предлага и опция за слайдшоу, която ви позволява да разглеждате всеки тапет в този по-голям изглед, както и начин за споделяне на такъв с приятел. Приложението е безплатно и е достъпно както за iPhone, така и за iPad, така че можете да подправите и двете устройства.

  Тапети и фонове за Деня на благодарността HD (безплатно)

  Това следващо приложение за тапет ви дава фонове в по-голям изглед още от самото начало. Просто превъртете надясно, за да преминете през опциите. Когато докоснете менюто отляво, ще видите опции за добавяне на рафтове, лента на състоянието и запазване на тапета.

  Някои от тапетите са сладки и цветни с почти подобен на занаят вид. Но ще намерите и други като снимки на популярни празнични храни. Можете да споделите приложението с приятелите си, ако ви харесва, и да надстроите чрез покупка в приложение, за да получавате повече тапети, рафтове, модели на лентата на състоянието и да премахвате рекламите.

  Тапети за благодарността HD (безплатно)

  Тапетите за благодарността HD имат изчистен интерфейс, подобен на първото приложение в нашия списък. Можете да видите всеки тапет ясно и просто да преминете през опциите. Когато намерите този перфектен фон, просто го докоснете, за да видите пълния изглед и след това докоснете Запазване .

  С всичко, от карикатури до снимки и тикви до пуйки, има много тапети, от които можете да избирате. Можете също така да споделяте фонове и да се насладите на изживяване без реклами с тапетите за благодарността HD.

  Производител на тапети за Деня на благодарността (безплатно)

  Едно последно приложение за тапети, което трябва да разгледате, е Денят на благодарността Wallpapers Maker. Не е нужно да създавате фон от нулата, а по-скоро да имате екстри, за да го персонализирате.

  Докоснете бутона Галерия и плъзнете през тапетите отдолу. Когато изберете такъв, той ще се появи в пълен изглед отгоре. Оттам можете просто да го запазите, но какво забавление би било това? Можете да добавите ефект на размазване, рафтове, обвивки и цвят на лентата на състоянието. Когато приключите, докоснете Запазване и вашият уникален тапет за Деня на благодарността е готов за използване. Можете да надстроите чрез покупка в приложение за повече тапети и модели, плюс премахване на реклами.

  Ние обичаме нашите празнични тапети!

  Тапет за Деня на благодарността прави празника още по-забавен с чудесни опции за фон за всички видове тържества на Деня на благодарността. Препоръчваме да разгледате други сезонни приложения за тапети, за да намерите нещо, което ви подхожда. Разгледайте всички приложения и техните фонове, за да намерите нещо приятно за сърцето - има едно за всеки вкус и стил.

  Има по нещо за всеки!

  Когато вашият идеален тапет изскочи, докоснете го и след това докоснете бутона Споделяне, за да го споделите или запазите.

  Не се нуждаете от други изискани функции на приложенията за тези приложения за тапети. Просто потърсете приложение, което е безплатно, поддържа се от реклами и е налично за вашия тип устройство (iPhone, iPad, iPod.)

  Честит ден на благодарността!

  Тези страхотни тапети за Деня на благодарността трябва да ви приближат една крачка по-близо до подготовката за празника. Кой е любимият ви тип тапети за Деня на благодарността? Тези приложения обхващат много стилове. Харесвате ли карикатурно и сладко, топло и реалистично или нещо между тях?

  Уведомете ни по-долу и честит благодарност на вас и вашите!

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found