7 най-добри гласови бележки и приложения за запис за iPhone

Записването на аудио в движение на iPhone е изключително удобно и може да се използва по толкова много начини. Студентите имат възможност да записват лекции. Журналистите могат да записват интервюта с източници, за да допълнят ръкописни бележки. Или музикант може да записва парчета и идеи, докато експериментира със звуци. Каквато и да е причината, в App Store за iPhone има безброй приложения за гласови бележки и записи. Ето някои от най-добрите.

Свързани:

  • 9 най-добри приложения за камери / снимки за потребители на iPhone Instagram
  • Основни съвети и трикове за използване на Dropbox на iPhone
  • 12 начина да спестите пари с помощта на вашите устройства на Apple

Гласови бележки

Гласовите бележки ще се изпълняват и на iPad и Mac, като се синхронизират помежду им с помощта на iCloud.

Всъщност Apple предлага собствено приложение Voice Memos и откакто Phone OS 3 е въведена още през 2009 г. През годините приложението получава периодични актуализации, които добавят нови функции и редизайн.

С поддръжка на iCloud, Voice Memos ви позволява да заснемате звук в движение и след това да използвате съдържанието по-късно на другите си устройства с iOS, включително iPad и Mac. (Присъствено приложение Voice Memos пристигна на Mac с macOS Mojave.) Оттам можете да отрежете вашите записи, за да запазите само частта, която искате. Когато редактирането приключи, можете да споделяте вашите творения чрез AirDrop, Mail, Messages и други.

Voice Memos позволява записи от вградения микрофон на вашия iPhone, Bluetooth слушалки или съвместим външен микрофон. Можете да избирате компресирани или некомпресирани аудио формати и автоматично да именувате и маркирате записи въз основа на вашето местоположение.

Безплатното приложение Voice Memos от Apple е достъпно за изтегляне от App Store. Той се предлага предварително инсталиран на устройства с iOS, въпреки че можете да го изтриете точно както всяко друго приложение.

Диктофон (приложение за запис)

Voice Recorder ви позволява да записвате и смесвате избрани аудио или видео файлове.

Може би най-красивото приложение за запис на глас в App Store, Voice Recorder ви позволява да записвате и смесвате избрани аудио или видео файлове. Още по-добре, включва възможността да започнете да записвате в планирано време, което е идеално подходящо за студенти, които не искат да забравят да запишат лекция.

Безплатното приложение също ви позволява да записвате и смесвате текущия възпроизвеждащ се звук, да увеличавате силата на звука, да записвате само когато говорите, да увеличавате силата на звука и много други. Можете също така да запазите паролата на вашите записи, за да ги предпазите от блуждаещи уши. След като записът ви приключи, можете да го конвертирате в различни типове файлове, включително MP3, M4A, AAC, MP4, CAF, AIFC, AIFF, WAV и AMR. Можете също да запазите файловете чрез iTunes File Sharing, iCloud Drive, Reminders, Moments и Calendar.

Диктофон (приложение за запис) включва реклами, които обикновено стават досадни. След като се чувствате добре с приложението, предложих да премахнете рекламите с покупка в приложение. Можете да изтеглите приложението в App Store.

Voice Record Pro

Voice Record Pro ви позволява да записвате гласови бележки и звуци на място с неограничена дължина с конфигурируемо качество.

Почти седем години след пускането му за пръв път Voice Record Pro остава един от най-популярните професионални диктофони наоколо. Приложението се отличава със скеуоморфен дизайн, който Apple някога е приел, но с актуални функции, които очаквате от приложение за запис на глас.

С Voice Record Pro можете да записвате гласови бележки с произволна дължина, след което да ги експортирате в различни формати, включително стандартни AAC / MP4 / M4A, плюс WAV. Можете също така да изрежете и дублирате записите, да ги защитите с парола и др.

Бележките се изнасят лесно за Google Drive. DropBox, Microsoft, OneDrive. Box Cloud, iCloud Drive, SoundCloud, FTP сървър и др.

Следвайки модела на подобни приложения, Voice Record Pro се предлага безплатно с реклами. Покупка в приложение ги смачква завинаги. Изтеглете приложението от App Store тук.

* Диктофон

Това приложение разполага с красив, графичен потребителски интерфейс, който е лесен за разбиране веднага.

Не бива да се бърка с други приложения в списъка * Voice Recorder, просто за използване решение, което включва много уникални функции, включително транскрипция. Подобно на други решения, приложението разполага с красив, графичен потребителски интерфейс, който е лесен за разбиране веднага. След като завършите, можете да прехвърлите записа си на други устройства и чрез SMS, Facebook и Twitter.

* Voice Recorder е безплатно решение, което можете да опитате безплатно в продължение на три дни. Оттам ще трябва да направите покупка в приложението.

Диктофон и аудио редактор

Ето още едно приложение за бележки, което върши чудесна работа за пресъздаване на външния вид на физически записващи устройства от миналото за iPhone. Приложението freemium предлага неограничени записи и поддръжка в облак чрез iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box и др.

Характеристиките включват множество аудио формати., Защита с парола, циклични записи, трим записи, промяна на скоростта на възпроизвеждане, прескачане назад / напред 15 секунди и любими записи.

С покупка в приложението Voice Recorder & Audio Editor отключва разширени функции като транскрипция, текстови бележки и записващ бонус разговор.

С помощта на записващото устройство можете да записвате входящи и изходящи телефонни обаждания с помощта на трипосочна функция за конферентен разговор. Не е възможно да записвате телефонни обаждания с помощта на вградения микрофон на вашия iPhone.

Диктофонът и Аудиоредакторът са достъпни за изтегляне от App Store.

Опитайте Multi-Track Recorder

Multi Track Song Recorder е идеалното приложение за iOS за музиканти, които искат да пишат и записват прости песни.

За нещо съвсем различно, помислете за Multi-Track Song Recorder. Както подсказва името му, приложението е насочено специално към тези, които записват музика. Независимо от това, той служи и като почтен диктофон.

С Multi-Track Song Recorder можете да записвате до четири песни с помощта на метроном. Можете да обедините песните си в същата сесия за запис за неограничени възможности. Когато приключите, експортирайте песните си чрез Dropbox, Email, SMS и iTunes File Sharing.

С опцията Upgrade to Pro (само $ 0,99) можете да премахнете рекламата и да отключите по-разширените функции на метроном. Multi-Track Song Recorder е достъпен чрез App Store.

Evernote

Evernote за iPhone и iPad актуализиран с персонализируем начален екран и нови функции.

Първото нещо, което ми идва на ум при популярната услуга Evernote, вероятно не са възможностите за запис. Въпреки това, функцията е отлична и се вписва идеално в останалата част от вселената на Evernote. След като създадете бележка чрез приложението Evernote iOS, щракнете върху иконата на микрофона, за да създадете гласов запис; толкова е просто. Можете също да диктувате бележки от Evernote на Apple Watch.

За по-безпроблемен подход използвайте вградения инструмент за гласова диктовка на iOS директно в приложението Evernote. Докосвате иконата на микрофон на клавиатурата (тя се намира близо до интервала) и след това говорите в микрофона. Оттам нататък гласът ви се превръща в текст направо в бележката ви.

Evernote е безплатна услуга, въпреки че ще трябва да закупите абонамент, за да отключите разширени функции, включително повече място за съхранение в облак, бързо търсене и коментирани PDF файлове. Премиум абонамент обаче не е необходим, за да се използва функцията за запис на глас.

Много възможности

Ако сте случаен диктофон, бих препоръчал да се придържате към собственото приложение на Apple, което предоставя основни възможности за запис, редактиране и споделяне. За допълнителни функции, помислете за Voice Recorder (приложение за запис). Другите приложения в този списък също са страхотни и се предлагат със собствен набор от редовни и разширени функции. Тъй като всяко от тези приложения е безплатно за изпробване, няма какво да губите, като проверите всичките седем решения.

Кое приложение за гласова бележка използвате на iPhone? Кажете ни по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found