Проблем с Wi-Fi синхронизирането - как да се поправи

Няколко потребители съобщиха за проблем, че тяхната Wi-Fi синхронизация не работи в iOS 5. Освен това заявиха, че бутонът „Sync Now“ (Настройки, Общи, iTunes Wi-Fi Sync) е сив и под него се казва „Sync will възобновете, когато е налично. "

Как да поправя

  1. Проверете системните изисквания (iOS 5 или по-нова версия и iTunes 10.5 или по-нова версия)
  2. Уверете се, че Wi-Fi синхронизирането е активирано (Свържете вашето iOS устройство с компютъра с помощта на USB кабела> iTunes> Резюме> изберете опцията „Синхронизиране с това iOS устройство през Wi-Fi“)

 Ако всичко е настроено и все още не работи:

  1. Свържете вашето устройство към iTunes. Изключете устройството след кратко време (не изваждайте устройството в iTunes.), След което опитайте Wi-Fi синхронизиране.

За потребители на Windows

  • Съобщава се, че деактивирането на UPNP в рутера може да е причинило проблема с Wi-Fi синхронизирането. Активирайте UPNP в рутера и опитайте отново. За това вижте ръководството на вашия рутер.
  • Също така се съобщава, че защитната стена на Windows може да е предотвратила Wi-Fi синхронизирането. Трябва да се уверите, че е разрешен “SyncServer.exe”, който координира процесите на синхронизация. За да направите това: Контролен панел> Защитна стена на Windows> Разрешаване на програма или функция чрез защитната стена на Windows; Потърсете „SyncServer“ в списъка, ако го няма, изберете „Промяна на настройките“, след това „Разрешаване на друга програма“> Щракнете върху „Преглед ...“> Намерете „C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Apple \ Mobile Поддръжка на устройство \ SyncServer.exe ”. Рестартирайте iTunes и вашият iPod / iPhone / iPad трябва да се появи в iTunes.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found