iPhone 7 Трайност, какво трябва да знаете

Драскотини по ключове, 7-футови капки, завои и пожари; iPhone 7 понася всичко!

Чудите ли се за трайността на iPhone 7? Apple нарече своя iPhone 7 най-добрият iPhone досега. За да докажат това твърдение, хората тестват здравината на този последен iPhone. Те правят неща със своите iPhone, които изглеждат като кошмар за нас, обикновените потребители на телефони. Неща като умишлено надраскване или изпускане от доста височина. Е ... някой трябва да тества всичко, така че наистина да знаем дали отговаря на шумотевицата.

Без повече шум, ето ...

Ами драскотини?

JerryRigEverything проведе множество полеви тестове за устойчивост на iPhone 7, включително надраскване с множество обекти. Те извършиха тестовете на всички компоненти на iPhone, не само на екрана, но и на камерата, бутона за начало (тъчпада), почти на всяка страна на iPhone. Първият тест, изпитването за надраскване, следва скалата на твърдост на Moh от 2-9. IPhone има ли пробег на екрана на мелницата или е защитен от твърди и неприятни драскотини? При скала на твърдост от 2 до 9 повечето смартфони започват да се надраскват на ниво 6. Както и новият iPhone 7, който показва, че има същия екран като средния смартфон. Ако нашите iPhone се доставят със сапфирени екрани, тогава може би ще се надраскат на ниво 8 или 9.

Тестовете използваха ключове и дори бръсначи на гърба. Черният iPhone на iPhone доста добре се противопостави на драскотините по ключовете, но не и на острия нож. Така че с ключовете или монетите в джоба ви с iPhone няма притеснения за драскотини. Но не го дръжте твърде близо до неща, остри като метално острие ...

Твърдото устройство за домашна тъчпад (известна преди като бутон за начало) е тествано за драскотини. Тъчпадът е много здрав и започна да получава драскотини след ниво 6. Но екранът на iPhone все още не е изработен от сапфир. За разлика от други смарт телефони, които използват пластмасови бутони за своите домашни бутони, тази твърда подложка за дома ще продължи много по-дълго. Ушната част е изработена от метал и следователно е значително по-здрава. Той дори остава на място, след като го надраска с бръснач, но се повреди .

Обективът на камерата е доста здрав и изненадващо е имунизиран срещу бръснач, но е получил леки драскотини ... така че все още не е направен сапфир. До камерата Quad LED True Tone Flash има четири светодиода, които правят светкавицата по-ярка. Но също така получава драскотини от бръснача. Други части на iPhone, включително бутоните и лентите за антени, също са доста здрави. Пластмасовите копчета падат или се разхлабват доста лесно, но металните от iPhone 7 остават неподвижни. Лентите на антените са пластмасови, тъй като технологията изисква те да бъдат, но въпреки това са устойчиви на драскотини от по-малко остри предмети.

Почувствайте изгарянето

Екипът от JerryRigEverything също тества устойчивостта на iPhone 7 с теста за изгаряне. LCD екранът на iPhone 7 продължи около 10 секунди, когато влезе в контакт с пламъка. След това пикселите се изключиха и зоната в контакт стана черна. Но по-рано екранът се върна към нормалното и работи добре. При други модели смарт телефони, особено Samsung, засегнатите области стават бели и никога не се възстановяват. Така че iPhone 7 е много по-добре да устои на изгаряния от пламъци. Но това не означава, че iPhone ще оцелее при по-голям, по-силен и по-дълъг пожар.

Тестът за огъване

IPhone 7 не е много гъвкав при огъване. Хидроизолационното лепило между рамката и екрана се счупва, когато е под натиск. Самият телефон е доста еластичен и се противопоставя на огъване, но губи водоустойчивостта си. Не се препоръчва продължително седене на вашия iPhone, тъй като това намалява устойчивостта му на вода.

Затова обърнете внимание на iFolks, които постоянно носят телефоните ви в задните ви джобове! Не забравяйте да премахнете iPhone, преди да седнете.

Тестът за капка

Падането на вашия iPhone от височина не е почти идеално. Повечето iPhone са доста крехки. В TabTimes от Сидни, Австралия, екипът тества новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus за последния тест за падане. Те направиха 12 капки от две различни височини (7 фута бяха най-изпитаните) и резултатът е доста изненадващ: iPhone оцеляха! Да, имаше малко драскотини и драскотини. Но екранът беше напълно добре и не се пропука. Всъщност телефоните дори бяха изпуснати с екрани обърнати надолу и все пак оцеля само с няколко драскотини. Така че, дори ако екранът на iPhone 7 не е сапфирен, той все още е много силен.

Дори след дузина капки iPhone работи добре! В резултат на това сме доволни от твърденията на Apple, че iPhone 7 е наистина здрав и имунизиран срещу падане. И ние смятаме, че това е много хубаво нещо. Защото от време на време просто може да изпуснете телефона си. И няма нищо по-лошо от това да изпуснете случайно един телефон и да го целунете завинаги.

Окончателната присъда

И двата видеоклипа демонстрират солидни доказателства, че новият iPhone 7 е издръжлив, здрав и устойчив на по-малко остри драскотини и дори пламъци. IPhone остава един от най-скъпите смартфони на пазара. И трябва да е достатъчно здрав, за да понася драскотини и капки, защото очевидно никой не иска да се налага да сменя своя iPhone на всеки няколко месеца.

Рекс излезе и ще тества новия си iPhone 7 през последните три седмици. Вижте мненията и прегледа на Рекс тук: - Моите първи 2 седмици с iPhone 7

Защитете своята инвестиция!

Нуждаете се от защита за новия си iPhone? Ако е така, разгледайте тези невероятни, красиви и справедливи работни калъфи за iPhone и iPad - MADE IN US, директно от Минеаполис, Минесота

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found