Не мога да изтрия приложения на iPhone с iOS 9, Fix

Всеки път, когато получаваме нова актуализация на iOS, Apple прави промени в настройките и опциите, достъпни за нас на iPhone. Някои от тези настройки могат да повлияят на поведението, придобито в резултат на предишни издания на йони.

Изтриването на приложения е доста лесно. Обикновено на началния екран намирате приложението, което искате да изтриете, и го натискате за няколко, докато всички приложения започнат да треперят от страх, изпреварвайки „X“. След като натиснете малкия бутон „x“, виждате съобщението за потвърждение и след това приложението се изтрива. Натискате бутона Начало и приложението го няма. Някои потребители са имали проблеми, свързани с невъзможността да изтрият приложенията.

Важно е да се отбележи, че не можете да изтриете родните приложения от Apple на телефона си. Тези приложения включват неща като Camera, Facetime, Mail и т.н. Те са тези, които се доставят с телефона ви. С течение на времето, когато придобивате умерено прегледани безплатни приложения от iStore, започвате да получавате проблеми с производителността, както и устройството започва да свършва. Една от основните причини около изтриването на приложения е оптимизирането на съхранението в телефона. Познавам много потребители, които имат телефони на телефоните си, които не се използват от години и след това един ден осъзнават, че трябва да изчистят бъркотията! Ако искате да премахнете предоставените от Apple приложения, като ги скриете, можете да го направите на iOS 9.2. Това ще ви помогне да премахнете малко бъркотия.

Опитвате се да изтриете приложение, което сте изтеглили от магазина на Apple и работите с iOS 9 на вашето устройство. Ако не можете да изтриете, моля, проверете следните стъпки:

Стъпка -> 1 Отидете в Настройки> Общи

Стъпка -> 2 Превъртете надолу и изберете Ограничения

Ако е включен, въведете паролата си за ограниченията на следващия екран.

Стъпка -> 3 Уверете се, че сте включили настройката „Изтриване на приложения“

Обикновено това се случва с хора, които са склонни да споделят своите iOS устройства с децата си и други. Хората обичат да ограничават това, което другият потребител може и не може да прави на устройството, използвайки ограничения. Като деактивирате опциите, имате по-голям контрол върху телефона. Проблемът е, че сме склонни да забравяме какво сме направили, когато си върнем телефона или ipad. Като правило, ако сте склонни да споделяте устройството си с други и изпитвате някои проблеми, когато го върнете, моля, уверете се, че сте се върнали в настройките за ограничения и ги преоценили.

Моля, уведомете ни вашите коментари. Приложена е и връзка, която адресира други проблеми, свързани с iOS 9.

скорошни публикации