Грешка Netflix 139 на вашето устройство Apple? Как да поправя

Netflix на вашия iPhone, iPad или iPod показва съобщение, в което се казва, че е възникнал проблем по време на възпроизвеждане и известието е грешка 139. Грешка 139 показва, че може да има някакъв проблем със самия Netflix или вашата интернет връзка.

За щастие тази грешка се разрешава лесно чрез изпробване на някои мерки за отстраняване на неизправности.

Така че без повече шум, нека вземем грешка 139 разрешена!

Проверете вашата интернет връзка, причинявайки грешка 139

Грешка 139 най-вероятно е резултат от лоша интернет връзка. Разберете, като отворите някой друг уебсайт. Ако не се зареди или отнема много време за зареждане, значи имате проблем с връзката. Изключете вашия wifi, изчакайте 30 секунди и го свържете отново.

След това опитайте да възпроизведете видеото на Netflix. Ако връзката е добра, грешката не трябва да се появява отново.

Опитайте различна мрежа 

Възможно е настройките на конфигурацията във вашата мрежа да причинят проблема. Опитайте да се свържете с различна мрежа, за да видите дали грешката изчезва.

Отидете в Настройки> Wifi и изберете различна Wifi връзка и се свържете с нея, като въведете парола, ако тя изисква такава.

След като се свържете, върнете се към Netflix и опитайте да пуснете видеоклипа си. Ако връзката е добра, грешката не трябва да се появява отново.

Рестартирайте вашето устройство

Друг лесен начин да се отървете от грешката 139 в Netflix е да рестартирате устройството си. Просто изключете устройството на Apple и изчакайте 30 секунди, след което го включете отново.

източник: ябълка

След като се рестартира, се насочете към Netflix и пуснете видеоклипа си. Най-вероятно няма да срещнете грешката отново.

Отстранете Netflix Connection за грешка 139

Ако все още виждате грешката, това означава, че има проблем при свързването с Netflix. За да отстраните проблема с връзката си с Netflix, опитайте следните опции:

  • Проверете дали датата и часът на вашето устройство са точни, защото ако часът и датата са изключени от текущия час и дата, тогава видеото в Netflix може да не се възпроизведе. Просто се насочете към Настройки> Общи> Дата и час и настройте времето ръчно или като изберете часова зона
  • Актуализирайте до последната версия на Netflix. Вижте дали това работи

Ако Netflix все още не реагира, деинсталирайте и след това преинсталирайте Netflix

  • Изтрийте приложението, като задържите иконата за няколко секунди и след това я премахнете
  • Отидете в App Store и изтеглете и инсталирайте Netflix
    • По принцип ще се изисква да предоставите паролата си за iTunes
  • След като преинсталирате, въведете своите идентификационни данни за Netflix и отворете видеоклипа
    • Новата версия не трябва да има проблеми с връзката и да пуска видеоклипове безпроблемно

Обобщение

Грешка 139 най-вероятно ще се разреши с по-бърза връзка и опресняване на приложението. Независимо дали използвате iPhone, iPad или iPod Touch, всички тези методи трябва да работят, така че да продължите да се наслаждавате на вашите предавания и филми в Netflix!

скорошни публикации