Разберете как да отпечатвате текстови съобщения от iPhone

Кога за последно написахте писмо? В наши дни използваме дигитална технология за много от нашите разговори, но допълнителното удобство идва за сметка на хартиена пътека. И така, как да отпечатвате текстови съобщения от iPhone, когато имате нужда от физическо копие?

Има много причини, поради които може да искате отпечатани копия на вашите iPhone текстови съобщения. Някои романтични души ги използват като спомени от своите скъпи връзки, други се нуждаят от физическо копие, което да представят като доказателство в съда.

Каквато и да е причината ви, има само два метода за отпечатване на текстови съобщения от iPhone: правете екранни снимки или използвайте софтуер на трети страни.

1. Отпечатайте екранни снимки на вашите текстови съобщения от iPhone

След като направите скрийншотове, имате много възможности да ги споделите.

За този метод всичко, което трябва да направите, е да направите екранни снимки на текстовите съобщения на екрана на вашия iPhone и да ги разпечатате. Разгледайте тази публикация, ако трябва само да отпечатате прикачените изображения от вашите съобщения.

Ако вашият принтер поддържа AirPrint, можете да печатате директно от бутона Споделяне на вашия iPhone. В противен случай можете да експортирате екранните снимки на компютър, използвайки имейл, AirDrop или софтуер за заснемане на изображения.

Въпреки че правенето на екранни снимки изглежда най-бързият вариант, той има някои значителни недостатъци:

 • Снимките на екрана не показват телефонни номера или данни за контакт.
 • Не можете лесно да видите часовете за всички съобщения наведнъж.
 • Дългите разговори се нуждаят от много екранни снимки и стават трудни за управление.
 • Трябва да форматирате вашите снимки на екрана на iPhone, за да ги поставят добре на отпечатана страница.

Ако все още искате да използвате екранни снимки за отпечатване на текстови съобщения от вашия iPhone, следвайте инструкциите за различни модели iPhone по-долу. В противен случай разгледайте нашия раздел по-долу за софтуер на трети страни.

Как да отпечатам екранни снимки на текстови съобщения от iPhone?

 1. Отворете приложението Messages и заредете разговора, който искате да отпечатате.
 2. Превъртете, за да видите текстовете, които искате да отпечатате - може да се наложи да направите множество екранни снимки, за да ги заснемете всички.
 3. Ако трябва да покажете времената за съобщения, плъзнете наляво и задръжте пръста или палеца на място, докато правите екранна снимка.
 4. Направете екранна снимка на текстовите съобщения:
  1. На iPhone X или по-нова версия: Бързо натиснете страничния бутон и бутона за увеличаване на звука.
  2. На iPhone 8 или по-ранна версия : Бързо натиснете бутона Side или Top и бутона Home.
 5. Върнете се към стъпка две, докато не заснемете всички скрийншотове, от които се нуждаете.
 6. Споделете екранните снимки на текстовите си съобщения:
  1. Отворете приложението Снимки на вашия iPhone.
  2. Докоснете Изберете и маркирайте всички съответни екранни снимки.
  3. Докоснете бутона Споделяне и изпратете екранните си снимки на принтер, изпратете ги по имейл или ги споделете чрез AirDrop.

2. Използвайте софтуер на трети страни за отпечатване на текстови съобщения от iPhone

Множество приложения на iPhone за управление на данни на трети страни са достъпни онлайн. Няколко от тях ви позволяват да търсите, преглеждате, форматирате и отпечатвате текстови съобщения директно от вашия iPhone. Обикновено е много по-удобно от отпечатването на екранни снимки на текстови съобщения.

Повечето от тези приложения се изпълняват на компютри Mac или Windows и имат достъп до данните на вашия iPhone чрез кабел от мълния към USB. В приложението обикновено има раздел Съобщения с ясни инструкции за отпечатване на вашите текстови съобщения на iPhone.

Изберете лесно вашите разговори и изберете да експортирате или отпечатате вашите съобщения. Изображение от iMazing.

Някои приложения за управление на данни предлагат безплатна пробна версия, но обикновено трябва да платите, за да получите пълен достъп. Трябва да изследвате тези приложения независимо. Намерете такъв с добри отзиви, който предлага необходимите функции, преди да помислите да го използвате.  

Не забравяйте, че тези приложения имат достъп до всички данни на вашия iPhone, така че не използвайте такива, които не са надеждни. Дори и да е безплатно.

Ето някои от най-популярните приложения за управление на данни за iPhone:

 • TouchCopy.
Научете как да използвате всяко приложение от уебсайта на разработчика. Изображение от iMazing.

Сега знаете как да отпечатвате текстови съобщения от вашия iPhone. Надяваме се, че Apple въвежда функция, за да улесни в бъдеще. Засега последната актуализация на iOS 13 не добавя много към Съобщенията, освен подобрената поверителност. Не че се оплаквам.

Уведомете ни в коментарите, ако намерите тази публикация за полезна. Какъв метод сте използвали за отпечатване на текстовите си съобщения? И за какво се надявате да ги използвате?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found