Най-добрите безплатни приложения за iPad и iPhone за бебета и малки деца - Apple Toolbox

Малките деца обичат iPad като всички останали. През ранните периоди от живота на детето е жизненоважно за бебетата или малките деца да се съсредоточат върху развитието на мозъка. Изследователите казват, че ранният опит и взаимодействието с околната среда е един от най-критичните фактори в развитието на мозъка на детето.

IPad може да бъде идеална платформа за всякакви видове обучение. В тази публикация ние изброяваме нашата селекция от приложения и игри, които са безплатни, интерактивни, забавни, образователни и подходящи за малки деца.

Забележка: Настоятелно ви препоръчваме да разгледате тези калъфи за iPad. Също така имайте предвид, че може да искате да деактивирате покупките в приложението, за да предотвратите случайни покупки, които вашето дете може да направи.

Paint Sparkles Draw (iPhone, iPad и iPod Touch)

Това е безплатно образователно приложение, което носи мобилна детска книжка за оцветяване на вашия iPhone или iPad. Децата могат да оцветяват принцеси, чудовища, животни и др. Приложението има приятен избор от цветове и четки.

Фойерверки Arcade (iPhone, iPad и iPod Touch)

Ако детето ви обича брилянтни светлини и фойерверки, това просто приложение е за вас. С помощта на това приложение детето ви може да създава блестящи дисплеи на светлина и звук.

Friendly Shapes Storybook (iPhone, iPad и iPod Touch)

Това приложение ще помогне на детето ви да научи основни форми и цветове чрез забавна и напълно интерактивна игра. Friendly Shapes Storybook предлага сладка история, забавни игри и цветни пъзели.

Little Reader Touch (iPhone, iPad и iPod Touch)

Това е образователно мултимедийно приложение, предназначено да помогне на родителите да научат децата си как да четат. Little Reader Touch може да помогне за разширяване на речника на вашето мъниче и за подобряване на неговите комуникативни умения.

Звуци и правопис (iPhone, iPad и iPod Touch)

Това е образователно приложение, което учи децата как да пишат имената на 6 различни животни. Звуци и правопис помага на децата да разпознават букви и думи.

Baby Finger HD (iPad)

Това приложение помага на деца и малки деца да създават фигури, като докосват различни фигури и звуци. Baby Finger HD е чудесно приложение, което помага на детето ви да научи за букви, цифри, форми и предмети на сладко и цветно разстояние.

:

Изграждане [Adhd и аутистична терапия за деца] (iPhone, iPad и iPod Touch)

Образователно приложение, което позволява на децата да влачат елементи с цел изграждане на обекти. Децата ще се опитат да сглобят правилно частите, една върху друга, за да създадат цяло изображение.

Цветни балони (iPad)

Всички знаят, че децата обичат балоните. Това приложение позволява на вашето дете да играе с балони, като докосне екрана, за да се покажат балоните и да станат по-големи.

Рисуване за деца! (iPhone, iPad и iPod touch)

Рисуване за деца! позволява на вашите малки да проследяват линиите, за да създават птици, жаби, костенурки и др. Името на всеки цвят се обявява на глас за избрания от тях молив и децата могат да направят своите творения оживени, когато приключат.

Учебна игра за деца и малки деца (iPhone, iPad и iPod touch)

За разнообразни игри, идеални за деца в предучилищна възраст, Обучението за деца и малки деца е чудесен избор. Игрите помагат за разпознаване и преброяване на числа. Приложението предлага цветни изображения, забавна музика и сладки звукови ефекти.

ABC на Starfall (iPhone, iPad и iPod touch)

ABCs на Starfall е приятно за вашето дете да научи азбуката. Приложението разполага с разнообразни игри и дейности, свързани с ученето за разпознаване и произнасяне на букви. Има и спретнати песни, с които да пеете.

Elmo обожава ABCs Lite (iPhone, iPad и iPod touch)

Феновете на улица „Сезам“ ще се насладят на ученето с ABC на Elmo Loves. Слушайте Елмо да описва буквите, насърчавайте децата да ги проследяват и показвайте думи с тези букви. Приложението има много цветове, видеоклипове и музика, за да забавлява децата, докато учат.

Предучилищна възраст! & Toddler Kids Learning - Abby Games (iPhone, iPad и iPod touch)

За приложение, което насърчава различни области на обучение, разгледайте предучилищна възраст! & Toddler Kids Learning. Децата могат да научат форми, шарки, букви, цифри и други, всичко на едно място с маймуната Аби.

Детски детски стихчета KidloLand (iPhone, iPad и iPod touch)

KidloLand Kids Nursery Rhymes предлага весели песни за пеене, изискани дейности и много други. Децата могат да научат за букви, цифри и форми, докато се придвижват към музиката.

Заключение

Надяваме се, че едно или повече от тези страхотни, сладки и цветни приложения за бебета и малки деца са точно това, което сте търсили. Имате ли безплатно приложение, което вашето мъниче обича? Ако е така, споделете го с другите ни читатели в коментарите по-долу!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found