Как да коригирам iPad Mini няма да се включи Проблем

Няколко потребители съобщиха за проблем, при който iPad mini спира да отговаря, очевидно iPad Mini няма да включи проблема. По-конкретно, iPad mini (a) не се включва (b) изглежда замръзнал и (c) има черен (или празен) екран. Ако вашият iPad mini е „мъртъв“, не работи правилно или не реагира, моля, опитайте следните съвети.

Свързани: Отстраняване на неизправности в iPad, Как да решим проблемите с iPad

Fix iPad Mini няма да се включи Проблем

  1. Опитайте да рестартирате вашия iPad mini. Просто натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато се появи червеният плъзгач, и след това плъзнете плъзгача. Натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато се появи логото на Apple, за да включите отново устройството си.
  2. Ако вашият iPad mini не реагира (сензорен екран или бутони) поради някои неправилни приложения; опитайте да излезете от приложението. За да направите това, натиснете двукратно бутона за начало, докоснете и задръжте върху приложението, докато се размърда, след което натиснете знака (-), за да го затворите.
  3. Ако устройството ви все още не реагира, опитайте да го нулирате. Просто натиснете и задръжте бутона за включване / изключване и бутона Начало заедно за поне десет секунди, докато устройството ви се изключи и започне да се рестартира. Имайте предвид, че това не премахва приложението, песните, контактите или други данни, които имате.
  4. Ако вашият iPad не се включи, уверете се, че вашият iPad mini има достатъчно заряд, за да се включи. Свържете вашия iPad към електрически контакт и зареждайте поне двадесет минути.
  5. Ако все още имате този проблем, свържете устройството си с компютъра, стартирайте iTunes и опитайте да възстановите устройството си с iTunes, като щракнете върху опцията “Restore” (раздел Summary). Имайте предвид, че възстановяването на вашето устройство изтрива всичките ви настройки, мултимедия и данни.

Няма време? Вижте нашето видео!

Опаковане

Надявам се, че тези корекции ще ви помогнат да върнете живота на вашия iPad mini. Гадно е да имате мъртво устройство, особено таблет, който наистина обичате и използвате за много цели.

В случай, че вашият iPad все още се държи неправилно, това е добър знак, че нещо не е наред в таблета, което означава хардуерен проблем. Занесете го в сервиз наблизо или посетете Apple Store.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found