Не можете да влезете или да се регистрирате с Game Center

Няколко потребители съобщиха, че изпитват затруднения да разберат как да се регистрират в Game Center или да създадат акаунт в приложението. Ако имате този проблем, моля, опитайте следните съвети. Проверете дали проблемът ви е разрешен след всяка стъпка, преди да преминете към следващата.

Регистрирайте се с Game Center: За iOS 10 и по-нови версии

От iOS 10 Game Center вече не е самостоятелно приложение. Вместо това центърът за игри вече се намира в менюто с настройки.

Все още се свързвате с игри с вашия Apple ID, каните играчи наблизо, създавате псевдоним и управлявате приятелите си от Game. Точно сега всичко в Настройки> Център за игри ! Разгледайте нашата статия за работа с Game Center в iOS10 и по-нови версии.

Отстраняване на неизправности в Game Center iOS 10+

Опитайте следното, едно по едно

 1. За iOS 10+ и iPadOS вашият ID на игралния център е вашият Apple ID. Можете да имате псевдоним, но основният идентификатор е вашият Apple ID
 2. Проверете за актуализация чрез Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Ако е налично, актуализирането чрез iTunes винаги е за предпочитане, но ако не е възможно, актуализирайте чрез тази опция iDevice. Не забравяйте първо да архивирате!
  1. Често е необходима само актуализация за решаване на вашите проблеми
 3. Излезте и се върнете в Game Center чрез Настройки> Game Center  и изключете Game Center
 4. Влезте в Game Center с основния си Apple ID. Ако това работи, опитайте вашите заместници (за предпочитане като използвате функцията за пароли и акаунти на iOS)
 5. Изключете устройството и го включете отново
 6. Принудително рестартирайте устройството си
  1. На iPhone 6S или по-долу плюс всички iPad с бутони за дома и iPod Touches 6-то поколение и по-долу, натиснете едновременно Home и Power, докато не видите логото на Apple
  2. За iPhone 7 или iPhone 7 Plus и iPod touch 7-мо поколение: Натиснете и задръжте бутоните Side и Volume Down за поне 10 секунди, докато не видите логото на Apple
  3. На iPhone 8 и по-нови: Натиснете и бързо освободете бутона за увеличаване на звука. След това натиснете и бързо освободете бутона за намаляване на звука. Накрая натиснете и задръжте страничния бутон, докато не видите логото на Apple
 7. Нулиране на мрежовите настройки, като отидете в Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на мрежовите настройки. Това действие премахва всички съхранени WiFi пароли 
 8. Опитайте да нулирате ВСИЧКИ ваши настройки. Отидете в  Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на всички настройки. Това действие премахва всяка персонализация, която сте направили във всяка настройка, като ги връща към фабричните настройки. Това НЕ засяга никакви данни
 9. Изключете всички настройки на защитната стена на вашия рутер, ако е възможно
 10. Излезте от iTunes и App Store, рестартирайте, след което влезте отново
 11. Променете вашия DNS на обществен DNS на Google от 8.8.8.8 и 8.8.4.4

Ако не можете да влезете или получавате грешки в сървъра

Виждате известия като „ Не можех да вляза“ - Възникна проблем при свързването със сървъра  ИЛИ съобщения като „  Не може да се свърже със сървъра“ - Операцията не може да бъде завършена   ИЛИ грешки в домейни, които изглеждат така ( NSURLErrorDomain error-xxxx )?

Когато получите тези грешки, те обикновено показват проблем със сървърите на Apple. Така че проверете страницата на Apple System System и потърсете отчети за проблеми с Game Center, Apple ID, iCloud и подобни услуги. Не забравяйте да погледнете страницата за състоянието на системата на Apple във вашата страна - нещата са много различни по света. Ако забележите проблеми, това може да отчете вашите проблеми - единственото средство за отстраняване е времето. 

Също така обичам да проверявам сайтове на трети страни за откриване на надолу за потребителски отчети - те често са по-точни от Apple. И те включват потребители от цял ​​свят, така че е лесно да проверите за отчети във вашия квартал!

Уверете се, че проверявате за актуализации, често чуваме съобщения на читателите, че актуализирането на iOS, използвайки iTunes, ако е възможно, кара всичко да работи отново, без повече сървърни грешки!

Отстранете проблемите при влизане или регистрация в iOS 9 и по-стари версии

 1. Уверете се, че устройството ви е свързано с интернет.
 2. Уверете се, че вашият iOS софтуер е актуален.
 3. Опитайте да изключите и след това да включите вашия Wi-Fi рутер.
 4. Опитайте да се регистрирате или да влезете в акаунта си, като използвате приложението Game Center вместо игра.
 5. Стартирайте игра, която поддържа Game Center, когато ви подкани, изберете да влезете в Game Center със съществуващ акаунт (не избирайте опцията „създаване на нов акаунт“). След това използвайте своя Apple ID, за да влезете.
 6.  Нулирайте вашата парола за Apple ID / Game Center. За да управлявате вашия Apple ID акаунт, посетете My Apple ID (appleid.apple.com).
 7. Ако притежавате множество устройства (Mac, iPad, iPhone и др.); опитайте друго устройство, за да влезете в Game Center.
 8. Уверете се, че датата, часът и часовата зона са зададени правилно. Активирайте „Автоматично задаване на дата и час“ (macOS / OS X: Меню на Apple> Предпочитания на системата> Дата и час; iOS: Настройки> Общи> Дата и час ).

Съвети за читатели 

 • Фред получи страховитата грешка в домейна (NSURLErrorDomain error-1202) и ето какво му работеше поне временно:  Временната корекция на Фред: излезте изцяло от Gamecenter. След това стартирайте играта и ще се появи екранът за влизане в Gamecenter. Оттам се опитайте да влезете. Ако работи, чудесно продължете. Ако не стане, поне предварително попълнените данни за вход са налице и просто натиснете Вход отново. Фред също съобщи, че е променил типовете връзки, за да види дали нещо работи по-добре - например, опитайте Cellular Data вместо WiFi или Използвайте WiFi точки за достъп или друга WiFi мрежа.
 • Настройте DNS сървърите на публичния DNS на Google от 8.8.8.8 и 8.8.4.4. След това излезте от Gamecenter и стартирайте игра, за да принудите Game Center да отвори екрана за вход, вместо да въвеждате информацията си в Settings> Game Center

Уведомете ни, ако някой от тези методи ви помогне да разрешите проблема. Честита игра!

скорошни публикации