iPhone 6 не може да изпраща снимки в iMessage, инструкции

Вашите снимки и картини са важен аспект от вашата комуникация и социален живот. Снимките, които правите с помощта на вашия iPhone 6 Camera, могат да бъдат изпращани чрез множество носители, започвайки от обикновените стари имейли, Airdrop, споделянето на iCloud Photo и iMessage, за да назовем само няколко. Може да бъде досадно, когато вашият iPhone 6 не може да изпраща снимки в iMessage. Получавате съобщението „Не е доставено“, когато се опитвате да изпратите снимките.

Напоследък Apple се занимава много с iMessage, за да го направи стабилен и да го съпостави с подобни на Whatsapp и други услуги за съобщения. Ще подчертаем няколко прости стъпки, които ще ви помогнат при разрешаването на този проблем.

Стъпка - 1 Основите за отстраняване на неизправности се прилагат в тази ситуация. Така че първото нещо, което ще направим, е да излезем от iMessage, последвано от рестартиране на iPhone 6. За да излезете от iMessage, натиснете Настройки> Съобщения и превключете imessage на OFF.

Стъпка - 2 Рестартирайте вашия iPhone, като натиснете бутона Начало и събуждане / сън заедно за около 15 секунди, докато видите, че логото на Apple се появява на вашия iPhone. Нека вашият iPhone стартира сам. След това натиснете Настройки> Съобщения и включете iMessage на ON. Сега тествайте дали можете да изпратите снимка с помощта на вашия iMessage

Стъпка - 3 Ако рестартирането и нулирането на iMessage и iPhone не са решили проблема ви, следващият начин на действие е да проверите вашия wi-fi. Докоснете Настройки> Wi-Fi. Превключете го от ВКЛ. Към ИЗКЛ. И след това отново към ВКЛ. Опитайте да изпратите снимката отново и проверете дали това е работило за вас.

Стъпка - 4 Понякога DNS адресът, свързан с вашата Wi-Fi връзка, може да е проблемът за този проблем. Докоснете Настройки> Wi-Fi. След това докоснете бутона „i“ до вашия wi-fi. Ще видите много полета. Отидете до имената на полета DNS и го променете от числата, които виждате там, на 8.8.8.8 Излезте от настройките и оставете Wi-Fi да се рестартира. Сега се върнете към вашия iMessage и опитайте да изпратите вашите снимки

Тези прости стъпки трябва да ви помогнат при разрешаването на проблема и ще можете да изпращате снимки и прикачени файлове във вашия iMessage. Може също да погледнете нашето основно ръководство за iMessage за други съвети, за да извлечете най-доброто от вашето iMessage преживяване.

Ако сте на iOS 10 и се опитвате да се справите с някои от новите функции на imessage на iOS 10, щракнете тук, за да прочетете нашето ръководство за новите и вълнуващи функции.

Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси или допълнителни съвети, които могат да помогнат на други читатели.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found